Şimdi Ara

Satılık SFF (Komple Multimedia Çözümü!), Pocket PC DELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jetway marka, 765 yada 770 modeli (ikiside aynı, birinde onboard VGA var, öbüründe yok!, bendeki onboard VGA lı olan model)
    Trackball mouse lı uzaktan kumandası var, klavye ve mouse olmadan pc yi yönetebilirsiniz. Divx / DVD vs izleyebilirsiniz.
    Nforce2 çipsetli, sadece boş kasasını (Kasa + PSU + Anakart) 279$ + KDV ye sffcomputers den satın almıştım. Üzerine AMD Athlon XP 2000+ işlemci taktım, 2x256Mb kingston DDR333 ram mevcut, 120Gb IDE 7200rpm harddiskide var. 16X Filips LS DVD yazıcı (Dual) de mevcut.

Onboard VGA Kartında, tv çıkışı (Kompozit ve Svideo) bulunmaktadır. MagicTWİN özelliği sayesinde, 2 monitör, 2 klavye/mouse ile, windows xp yi 2 kişi aynı anda kullanabiliyor. Jetway ın en önemli özelliği bu zaten.

SFF = Small Form Factor, normal bir ATX kasanın 3 te 1 i yüksekliğinde. TV sehpanıza rahatlıkla sığar, PC olduğunu çoğu kişi anlayamaz :)

Satış sebebim, daha üst model bir sff ye geçmek.
    Ürün çok temiz, faturalı ve garantilidir. Tüm kutu içeriği duruyor.

Kasayı, cpu ile birlikte satacağım, ram, harddisk vb almak isterseniz ayrıca ücretlendirilecektir.
    Kasa + CPU ya 290$ istiyorum, oldukça uygun bir fiyat bence. Almaya niyetli olan için ufak bir indirim söz konusu olabilir.

Aletin üzerinde ATI 9600XT takılı kullanıyorum, (Onboard VGA sı Geforce 4 MX 440 dır), o da opsiyonel olarak satılıktır SFF ile.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Pocket PC
    Dell X30v (Buydu sanırım model nosu)
    624 Mhz CPU!
    Pocket PC 2003SE
    Bluetooth ve WIFI
    64Mb Ram, 32Mb User transdata rom, SD-IO destekli SD Yuvası (1Gb SD Kart ile, mp3 player olarak kullanıyordum)
    Yanında ekstradan 1900MAH lık extended pil + orjinal 950mah lık kendi pili
    Dock, USB Bağlantısı vs herşeyiyle eksiksiz
    500 Ytl, tertemiz alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratremiks -- 19 Şubat 2006 18:34:26 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.