Şimdi Ara

Satılık Seagull S6 Original Akustik Gitar ve Runner Gig Bag 575TL (Ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 ay önce do-re den alınmış akustik gitarımı elektro gitar almak için satıyorum, 19 ay daha garantisi var. oldukça temiz, gövdede 2-3 tane çok ufak ezilme var ama sedir ağacı olduğu için açıkçası normal. 3 hafta önce telleri değiştirildi ve genel bir bakım yapıldı. gitarı verirken bir tane tel takımı da vericem.

seagull hakkında genel bir bilgi vermek istiyorum çünkü çok bilinen bir marka değil. gitarlar kanada nın bir kasabasında el yapımı olarak üretiliyor.

genel bir fikir sahibi yapabilir sizi bu video. gerçekten harika bir firmadır, gitarlar mağazada satılırken etiketinde fabrikanın kontrol mühendislerinin imzasını görürsünüz mesela yabancı forumlarda da araştırabilirsiniz, fiyatına göre oldukça iyi bir gitar olduğundan bahsediliyor ki buna sonuna kadar katılıyorum.

gitar hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. arka ve yan taraflar yaban kiraz ağacı ve ön taraf sedirdir. ön taraf masiftir, gitar yıllandıkça daha iyi bir tona sahip olur. işçiliği fiyatına göre gerçekten harika, klavyesi rahat ve oldukça sıcak bir tonu var. akor kaçırma gibi bir sorunu yok. gitarın sound u hakkında bir fikir sahibi oluşturması için bir inceleme videosu daha koymak istiyorum. gitardan aldığım sound ve video daki arasında pek fark yok, o yüzden bu videoyu paylaşmak istedim. diğer bir çok video da sanırım mikrofondan dolayı ses biraz daha farklı geliyor.

gitarı 1 ay önce aldığım, 2-3 defa dışarı çıkan runner gig bag ile satıyorum.

http://www.do-re.com.tr/urundetay.asp?id=849&runner-sa1576-elektro-gitar-kilifi

fiyat sondur arkadaşlar, ankara içi elden teslim yapmak istiyorum. tribute by g&l asat classic ile üzerine biraz para verip takas edebilirim. başka bir marka elektro gitar ile takas yapmayı düşünmüyorum.

iletişim için:

marvelous @ hotmail.com.tr
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.