Merhaba Arkadaşlar Harddisk Arşiv Amaçlı Kullanılmıştır Bad sector yada mekanik en ufak bir problemi yoktur..hasarlı yada bozuk hiçbir şeyle uğraşmıyorum satışa da çıkarmam!Daha önceki satışlarda söylediğim gibi teslim aldığınızda anlattıklarımın haricinde birşeyle karşılaşırsanız paranızı geri alabilirsiniz.. Elektroworld Faturalıdır Garantisi Bu ay bitiyor..Fakat satın alırken Kasko yaptırmıştım Poliçesi ve Kartını Hardisskle birlikte göndericem dileyen 7-8 tl ücretini ödeyip Uzatabilir.Çalınmaya,Kırılmaya,Islanmaya vs.karşı Kaskoludur.. Fatura ile birlikte hepsini göndericem..
Kutusu Kutu içeriği Herşeyi duruyor .. İçinde bulunan 250 nin üstünde Belgesel(National-History-Discovery science/world) Tarihten Bilime Biyografiye Teknolojiye Herşey
Mevcut(Tam Sayıyı bilmiyorum içinde 25-30 bölümlük olanlarıda var) 150 kadar bluray film(Hepsi Arşivlik imdb top serisi Filmler -Seriler-Animasyon vs) 135 Oyun
Populer olanların serisi ve Haziran Ayına kadar çıkmış Güncel Oyunların bazıları..(Bir çoğunun Türkçe Yaması-DLC Paketleri olanlar eksiksiz-Bir çoğunun save game ve Trainerları)
Arkadaşlar ciddi zaman ve emek harcayarak hazırlanmış bir arşivtir..Kıymetini Bilin :)
Neden Satıyorum? Acil paraya ihtiyacım var sebebi bu Arkadaşlar..
Alacak arkadaşa hayırlı olsun.. Fiyat:180TL
Hızlı İletişim İçin Alparslan 0542 292 08 12 0532 240 69 92 (Biri kapalıysa diğeri mutlaka açıktır) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.