Şimdi Ara

SATILIK SAPPHİRE HD4870 512MB ( 256bit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAPPHİRE HD4870 512MB ( 256bit) DDR5 3600 mhz) Bu kartımı satıyorum spot bir üründür sıfırdan farksızdır garantisi yoktur !
    İstanbul içinden elden verilebilir. Şehir dışında olanlar için kargo ile gönderilir kargo alıcıya aittir .

İstedğim Fiyat 220 tl dir . Her türlü pazarlık teklifiniz için pm atın ve ya msn asik_ar@hotmail.com ekleyin görüşelim

inceleme linki http://www.pclabs.com.tr/2008/07/14/sapphire-radeon-hd-4870-incelemesi/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• spot ürün açıklamasını yaparmısınız
  • zaten garantisiz 512 mb referans tasarım bir kartın bu fiyata satılması biraz zor.
  • garantili 512 mb'lar 190-200'den gidiyor ederi 180 lira civarıdır hocam..
  • evet ben bizzat pcs+ 4870 i 190 a sattım.ben de 220 den açmıştım.çok zor bu fiyata.iyi satışlar
  • 220 lira hem spot hem de 512 mb??? Çok pahalı..
  • yahu arkadaşlar bu kadar yorum yapmaya ne gerek var??? vatandaş büyük harflerle yazmış İstedğim Fiyat 220 tl dir . Her türlü pazarlık teklifiniz için pm atın ve ya msn asik_ar@hotmail.com ekleyin görüşelim
    alıcıysanız pm ile msn ile görüşün! yok değilseniz yorum yapmanın anlamı yok!! illa 220 TL dan satıcam demiyor, hertürlü teklife açık olduğunu belirtiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD6950 2GB Satıldı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.