Şimdi Ara

SATILIK || Sapphire 6870 1 GB || Sapphire 4890 2 GB Vapor-X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil para ihtiyacımdan ötürü kartlarımı satıyorum. Şimdi para ihtiyacımı giderip ilerde daha iyi bir karta geçebilirim.

Sapphire 6870 1 GB

Kendisi sapphire markasına karşı olan önyargımı kırmıştır, gerek sessizliği gerek performansı hatta overclock performansı çok üst seviyede bir karttır.

Sanırım 6950 seviyesine gelebiliyor. Yakın bir zamanda performans testleri eklenecektir. Ayrıca karta voltaj verilmeden 1 ghz Gpu hızına ulaşılabiliyor.

x3 720 B.e ve 8 gb ram ile 3d mark 06 testinden 20k puanı aştı kendisi, eski 5870 kartımdan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Garantisi, faturası, kutusu, aparatları mevcut durumda. 2011 Temmuz'un sonunda alındı.

Fiyat: 330 TL

Sapphire 4890 2 GB

Az bulunan bir seri hem 2 gb hem vapor-x soğutmalı. Belleklere dahi soğutucu blok koymuşlar. Efsaneler arasına girebilir.

Kutusu ve aparatları mevcut.

Fiyat: 199 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 22 Mayıs 2012; 19:03:22 >

• selam kardeşim benim işlemci q6600 9 yıldır aynı soğutucuyu kullanıyorum.soğutucunun üzerinde intel yazıyor.değişmediğim bi o kaldı zaten:)))onuda değişem dedim bi tane zalman buldum 25 tl ye ama uzak oldugum bi konu.sen neden satıyosun?
  • güzel bi heatsink, tepesindeki aşırı ses yapan fanı atıp, üstüe 12cm pwm fan monte ettim plastik kelepçeyle canavar gibi oldu.. kuzey köprüsü,ramler ve cpu çok serin ve sessiz oldu. 8cm xilence de takılabilir. Oc yoksa kurtarıyor.

Test edildi onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH_VOLTAGE -- 31 Mart 2012; 21:29:51 >
  • hocam merhaba Sapphire 4890 2 GB garanti durmu nedir?
  • Sapphire 4890 2 GB Hımmm ? Güzel ürün.
  • güzel ürünler
  • msn ekledim detay icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbsaa

msn ekledim detay icin

Eklenmemiş hocam.
  • takip
  • Takip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.