Şimdi Ara

Satılık Sapphire 512MB 4830

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba, 14.01.2009 faturalı ve garantisi devam eden kartımı satmak istiyorum. Kartın faturası, kutusu, aparat vs.. herşeyi mevcuttur. Kartta hiç bir sorun yoktur. Çok rahat bir şekilde 700(gpu)/1050(ram) hızlarına ulaşabilmektedir, denenmiştir.. Kart bu haliyle 512 mb 4850 performansı vermektedir.

Kart için istediğim fiyat 120 TL'dir. Temsili foto;

Önce havale, sonra kargo olacak şekilde satış gerçekleşecektir. İzmir içi elden teslim olur. Takas düşünmüyorum.... Herkese iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Almak için pm.
  • cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eLmrCh

Merhaba, 14.01.2009 faturalı ve garantisi devam eden kartımı satmak istiyorum. Kartın faturası, kutusu, aparat vs.. herşeyi mevcuttur. Kartta hiç bir sorun yoktur. Çok rahat bir şekilde 700(gpu)/1050(ram) hızlarına ulaşabilmektedir, denenmiştir.. Kart bu haliyle 512 mb 4850 performansı vermektedir.

Kart için istediğim fiyat 120 TL'dir. Temsili foto;

Önce havale, sonra kargo olacak şekilde satış gerçekleşecektir. İzmir içi elden teslim olur. Takas düşünmüyorum.... Herkese iyi forumlar
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

o halde yakalasa yakalasa 4850nin default performansını yakalar, 4850yide o hızlara çekersek ne olacak

• Özel bir model 4850 yada "oc" edilmiş 4850 yazmadığıma göre default performansını yakalar demek istemişimdir değil mi?
  • quote:

Özel bir model 4850 yada "oc" edilmiş 4850 yazmadığıma göre default performansını yakalar demek istemişimdir değil mi?

güzel kart dostum hayırlı satışlar
  • o kartin aynisidan bende kullaniliyorum gercekten performans güzeldir hayirli satislar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler
  • dostum almak için pm attım
  • Ürün xeonemrex tarafından alınmıştır, kendisine hayırlısı olması dileğiyle.
  • quote:

Ürün xeonemrex tarafından alınmıştır, kendisine hayırlısı olması dileğiyle.

Hayırlı olsun.Kısmet diyelim.
  • hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.