Bildirim
SATILIK SANEİ N90 (OEM)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: drfettah
HİÇ KULLANILMAMIŞ. ÇALIŞIYOR MU DİYE AÇTIM KAPATTIM İLK ŞARJI İLE DURUYOR.
CİHAZ ÇOK GÜZEL VE GAYET MEMNUNUM
Hiç kullanmadığınız cihazdan nasıl gayet memnun olabiliyorsunuz, anlamadım... -
yok arkadasım ben de bu cihaz fazladan var ben de sanei kullanıcısıyım niye kullandım demeyim ki sanei n90 getirtmiştim bu fazla yeminle :) -
İkinci el bolumune acarsan daha iyi olur. -
kardes vallahi sifir bugun geldi yurtdisindan tarihli barkodu var tracking gorunuyor niye yalan soyleyim bunun ticaretini yapmiyorum ki benim meslegim bu degil ki rica ediyorum -
quote:
kardes vallahi sifir bugun geldi yurtdisindan tarihli barkodu var tracking gorunuyor niye yalan soyleyim bunun ticaretini yapmiyorum ki benim meslegim bu degil ki rica ediyorum
Yok kardesim yanlis anladin sanirim. Cihaza bir lafim yok. Hatta bende dusunuyorum bilgisayara gecince incelicem. Ama kurallar geregi bu tarz ilanlari ikinci el bolumune acman gerekiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
quote:
kardes vallahi sifir bugun geldi yurtdisindan tarihli barkodu var tracking gorunuyor niye yalan soyleyim bunun ticaretini yapmiyorum ki benim meslegim bu degil ki rica ediyorum
Yok kardesim yanlis anladin sanirim. Cihaza bir lafim yok. Hatta bende dusunuyorum bilgisayara gecince incelicem. Ama kurallar geregi bu tarz ilanlari ikinci el bolumune acman gerekiyor.
tamam kardesim yanlis anlamisim konuyu oraya cekerim -
konuyu ikinci el bölümüne (yeri orasıymış) aktardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drfettah -- 10 Mayıs 2012; 12:55:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X