Şimdi Ara

Satılık Sandisk 128GB Sata3 SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haziran 2013'te Windows işletim sistemini kullanmak için Bimeks'ten alınmıştır. Sıfırından farksız bir şekildedir, kutusu kağıtları ve faturası bulunmaktadır. Çalışmasında herhangi bir problem yoktur. Okuma yazma hızları 475MB-375MB/s dir.

Ankara içi elden teslim edilir.

İstediğim fiyat 145 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proscd -- 19 Eylül 2016; 20:21:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• daha iyisi sıfırı ve garantilisi 149 tlhttp://www.hepsiburada.com/sandisk-ssd-plus-120gb-530mb-400mb-s-sata-3-2-5-ssd-sdssda-120g-g26-p-BD805681

neden 3 yıllık bir diske kim 145 tl versinki fiyat koymadan önce az araştırma yapsanız iyi olurdu iyi satışlar.
  • ayarotoservis kullanıcısına yanıt
    Ben araştırdığımda da bu fiyatlarla karşılaştım

Hepsiburada sonradan eklemiş bunu. Fiyat tekliflerini alabilirim özelden.

• ayarotoservis haklı bu konuda. Hepsiburada 149 TL ve stokta görünüyor. Kargo da ücretsiz. Fiyatı revize etmeniz gerek.
  • Yerse diye ustam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almak isteyen o sorunlu siteden alışveriş yapabilir. Sonra hediye çekleri ile yaparsınız bir şeyler. Oradaki stok bittikten sonra tekrar konudan devam ederiz dert değil.

• 36 kişi satın almış ve nerede ise kimse sorunlu yazmamış :) hiç referansı olmayan birine güvenmektense ordaki 36 kişiye güvenmekte fayda var, ''sorunlu site'' deyip kestirip atmanız komik olmuş.

DÜRÜST İNSANLARI GÖRMEK ÜMİDİ İLE HAYIRLI SATIŞLAR.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ürün sorunlu demedim zaten site problemli ondan bahsettim. Referans isteyen satışlarıma bakabilir profilden herkese yetecek kadar referansım var. Sitedeki referans sistemini bilmediğim için kullanmadım bugüne kadar. İsteyen istediği yerden alışveriş yapmakta özgür. Bahsettigim gibi zaten o fiyat sonradan eklendiği için bu fiyatımda ısrarcı değilim. Daha sonra satılır veya satılmaz önemli değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu 80 liradan 1 kurus yukari satamazsin sevgili kardesim. 120 liraya mediamarkt dan sdd plus alip 100 liraya sattim 1 2 aylikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmıştır, bütün gereksiz saçma sapan arkadaşlara teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.