Şimdi Ara

Satılık Samsung Wave S8500 (Lüks Çekmeli Deri Kılıf Hediyeli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Satılık Samsung Wave S8500 (Lüks Çekmeli Deri Kılıf Hediyeli)

Merhaba;

İki hafta önce Telpa garantili olarak aldığım Samsung Wave (siyah) cep telefonumu satıyorum.

Cihaz, kutusundan ilk çıktığı günkü gibi, sıfır ayarındadır. Orjinal yepyeni kutusu, eksiksiz kutu içeriği (kulaklık hiç kullanılmadı), faturası ve 24 ay garantisiyle yeni bir telefon almış gibi olacaksınız. Bununla birlikte şu kılıfı da telefonun yanında hediye ediyorum (kendi kılıfından çok daha kaliteli, gerçek deri):

http://urun.gittigidiyor.com/Samsung-S8500-Wave-100-Deri-Cekmeli-Zarf-Kilif_W0QQidZZ29025540

Satılık Samsung Wave S8500 (Lüks Çekmeli Deri Kılıf Hediyeli)

İstediğim fiyat 835 TL'dir. Lütfen pazarlık ve takas teklif etmeyiniz; inebileceğim son fiyat budur.

Not: Adana içinde elden teslim yapabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monoblaine -- 16 Temmuz 2010; 15:56:13 >

• Kılıfla birlikte 800 TL'ye düştüm.
    Sıfırdan farksız telefonu 150 TL zararla satıyorum.
    Kaçırmayın derim.
  • paşam binumaram.com da bu telefon 6 taksit peşin fiyatına 770 tl :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinnet83 -- 27 Temmuz 2010; 21:59:03 >
  • Güncel ilanım budur:

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=41523962

Ayrıca belirttiğiniz sitedeki ürün, yanında verilen 2 GB hafıza kartından anlaşıldığı kadarıyla paralel ithalattır. Distrübütör garantili olanlarda 8 GB hafıza kartı bulunuyor ki benimki de Telpa garantili, 8 GB hediyeli olandır.
    Paralel ithalatlarda, cihazda arıza çıkarsa sorun yaşama olasılığınız yüksek. Bunu geçmişte bizzat bu tarz bir telefon alıp pişman olmuş biri olarak söylüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.