Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG STAR WİFİ & CREATIVE EP 630 KULAKLIK 400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gri renk samsung star wifi ( s5233w ) arızasızdır garantiye gitmemiştir. Media Marktan alınmıştır fatura kesşm tarihi 30.11.2009'dur
    Yanında ;

- Kutu içinden çıkan herşey( pc studio, usb kablosu, garanti belgesi, fatura(media markt), kullanım klavuzu )

- 3.5 mm kulaklık çevirici

- Şeffaf slikon kılıf ( telefona tamamiyle uygundur )

- Resimde gördüğünüz sticker ile beraber verilecektir şu ana kadar yakışmadığını iddia eden olmamıştır :) ( çıkartılabiliyor)

- Ve ayrıca creative ep630 kulaklık yanında veriliyor (kulaklığın ününü ve fiyatını araştırabilirsiniz)

Ekranın sol üst köşesinde 1cm kadar dikkat edip bakılmadan anlaşılmayan çizik vardır ( cidden anlaşılmıyor dikkat etmeden)

Kalemde tutup çıkarılan bölümde yine 1 cm kadar bir beyazlama oluşmuştur ama telefonun üst kısmında olduğundan dikkat çekmiyor.

ayrıntı bilgi için cansalar@hotmail.com mail adresim ( RESİM VE BAŞKA SORULAR İÇİN )

FİYAT KULAKLIK DAHIL 400

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cansalarrr -- 10 Nisan 2010; 13:05:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırından fazla istiyosun hocam bilgin olsun..sanırım farkında değil

hayırlı satışlar
  • Sıfırdan fazla satıyorum haberimde var. internet sitelerinin indirimli ürünlerinden. kulaklikla beraber 400den satıyorum haklısınız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yinede fazla bu sitede bu fiyattan kolay kolay satabiliceni sanmıyorum...

ep630un zaten sıfırı 64gibi bişeydi ki forumda 40a satılıyor 360 yine pahalı oluyor... 5-6 aylık cihaz sonuçta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.