Şimdi Ara

Samsung S9+ G965 (6/64, Çift Hatlı, Kozmetik 8.5/10, Sıfır Batarya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
6
Favori
2.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1
    1 Samsung S9+ G965 (6/64, Çift Hatlı, Kozmetik 8.5/10, Sıfır Batarya)
    Telefon Mart 2019'da Amerika'dan alınmış olup ilk günden beri yalnızca tek kişi tarafından, 360 derece koruyucuyla, kılıfla ve ekran koruyucuyla kullanılmıştır. Exynos işlemcili ve çift hatlı model olup her iki IMEI numarası da resmi yollarla kayıt edilmiştir (pasaport kaydı). Telefon bir senedir yedek cihaz olarak kenarda bekletilmekte olup kenarda bekletme kararı öncesinde bataryası KVK'nın OEM bataryası ile değiştirilerek sıfırlanmıştır ve batarya ömrü orijinal bataryaya kıyasla oldukça iyileşmiştir (mobil internet ile 3+ saat, Wi-Fi ile 5+ saat açık ekran süresi (SOT) vermektedir. AMOLED ekranında en ufak bir yanık izi vb. yoktur, ekranda ve kasada derin olmayan, kılcal seviyede ufak tefek çizikler vardır, kozmetik olarak 8.5/10'dur (bkz. Fotoğraflar). Fotoğraflar yüksek kalite çekim olup aşağıdaki linkte paylaştığım fotoğrafları açtıktan/indirdikten sonra yakınlaştırarak kozmetik durumunu daha yakından ve net görebilirsiniz.

    Cihazın Samsung tarafından yayınlanan resmi sürümü Android 10'da kalmıştır, bu sebeple Pixel Experience'ın Android 13 tabanlı resmi custom ROM'u yüklenmiş olup bu şekilde kullanılmaktadır. Custom ROM'da hiçbir hata, çalışmayan özellik vb. yoktur, daimi cihaz olarak sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir, fakat talep edilirse Android 10 tabanlı orijinal Samsung ROM'unu yükleyebilirim.

    Telefonla birlikte 3 tanesi kullanılmamış (ilkinin üretim yeri Güney Kore ve malzeme kalitesi ve koruyuculuğu çok iyi, bir diğeri renkli dokunuşların olduğu siyah ağırlıklı silikon, sonuncusu ise zeytin dalı desenli şeffaf silikon) ve 2 adedi kullanılmış olmak üzere toplamda 5 adet kılıf ve şarj kablosu verilecektir.

    Telefon için istenen rakam pazarlıksız 3750 TL'dir. Ankara içine elden teslim, şehir dışına ise ödeme sonrasında alıcının istediği firma ile gönderi yapılacaktır.

    Fotoğraflar: https://drive.google.com/drive/folders/1s9QubUzJOzshUAIAGYCzzAHo3S26kKQ7?usp=share_link


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Pasaport sizin adınızamı kayıtlı? IMEI'ler yani.


    Pasaport kağıdının fotokopisini çekip Ömer'e satıldı deyip imzalayıp gönderiyormusunuz? (Daha önce birinden telefon aldım 2.el sonra çalındı diye emniyete verilmiş telefonda gitti parada gitti. Allahtan yazışmaları vardı da ceza almadık.)

  • takip

  • omeri7 O kullanıcısına yanıt

    Telefonun ilk ve benden önceki sahibi şirketten yakın arkadaşım, IMEI kaydı da onun pasaportuna. Bir sorun olmaz, olmayacaktır. 4 senedir sorun olmayan pasaport kaydına bundan sonra ne olacak zaten. Öyle bir kağıt istenirse de veririm alıcı olacak kişiye, ama gerek yok böyle bir şeye. Sizin talihsizliğiniz olmuş yaşadığınız durum.

    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Takip . Hayırlı Satışlar.

  • Merhaba hocam cihazı nerede görüp alabilirim.

    Cumartesi günü benim için uygun olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prayer_ P kullanıcısına yanıt
    pm

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Fiyat takip, hayırlı satışlar.

  • Pixel experience romda yüz tanıma çalışıyor mu? Ana ekranda stock romda force touch var o da çalışır durumda mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onderkaan kullanıcısına yanıt
    Force touch dediğiniz ekranın alt ortasındaki bölgeye dokununca ekranın açılması ise çalışıyor, diğerine bakmam lazım, hatırlamıyorum. Ama stock rom'da çalışıp da custom'da çalışmayan herhangi bir özellik yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.