Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG S8 VE S8+ TALEP TOPLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy S8
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Arkadaşlar merhaba

Telefonlar Yurt dışından bayramdan sonra gurbetçiler tarafından getirilecektir. Pasaport kaydı tarafımızdan yapılmış olacaktır.

Telefonla beraber pasaport kayıt belgeleri ve vergi belgesi de verilecektir.

Pasaport kaydını kendi yaptıracak olan kişi bilgi verirse fiyatı ona göre revize ederiz.

SAMSUNG S8 3000 TL

SAMSUNG S8+ 3300 TL peşin tutardır.

Almak isteyenlerin isim, soy isim, telefon numarası ve renk bilgisini PM atmaları yeterlidir.

7 adet telefon getirilecektir.

Saygılarımla.

530 235 10 82 Musa.

SATILIK SAMSUNG S8 VE S8+ TALEP TOPLAMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edmond_Dantes -- 10 Haziran 2017; 21:24:8 >

• Hocam 2800 e pasaport kayıtlı satanlar var kapalı kutu s8 i revize şart gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes1516

Hocam 2800 e pasaport kayıtlı satanlar var kapalı kutu s8 i revize şart gibi.

Ben forumda hiç denk gelmedim. Link atabilir misiniz?
  • Araştırma yapmadan ilan vermenin sonucu :))) Duos lar vardı 2600 civarına 3000 nedir?
  • Garantisiz Duos modeller 2500 civarına satılıyor İstanbul'da. Fiyat yüksek yani.
  • Güvenli satıcılar var forumda bildiğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünler kayıtlı olacağı için fiyat farkı çıkıyor. Takdir edersiniz ki ekmek de yememiz lazım. Tanıdığınız güvendiğiniz varsa zaten laf demem. Alışverişinizi yapın.
    Her ne kadar bu yazıları görsemde geçmiş zamanda ki satışlarım, referanslarım ve forumda olduğum zamana bakarak bu fiyatlara satış yapıyor. Sıkıntı yok.
    İlginiz için teşekkürler
  • Edmond_Dantes kullanıcısına yanıt
    İnsanlar istiyor ki karşıda ki kişi bana kar almadan ürün satsın, bayram fitresini bana versin :) Hayırlı satışlar, ortalamalara göre makul fiyatlar çok abartı değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UltrAslan MCMV

İnsanlar istiyor ki karşıda ki kişi bana kar almadan ürün satsın, bayram fitresini bana versin :) Hayırlı satışlar, ortalamalara göre makul fiyatlar çok abartı değil bence.

İlgin için teşekkür ederim.
  • UltrAslan MCMV U kullanıcısına yanıt
    Amma yaptin hocam yukarda bir sürü fiyat var o satanlar kar etmeden mi satiyor. Tabi satan kar edecek lakin makul olacak ki tercih edilecek yoksa talep toplar durur siftah dahi yapamaz.

Aci ama gerçek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

Amma yaptin hocam yukarda bir sürü fiyat var o satanlar kar etmeden mi satiyor. Tabi satan kar edecek lakin makul olacak ki tercih edilecek yoksa talep toplar durur siftah dahi yapamaz.

Aci ama gerçek.

Nasip meselesi

• 2500 e çekersen fiyatı pm at 2 adet alınacaktır.
  • Bugun sordum urfada s8 duos 2500 tl..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duosla 8 arasında hat olayından ve işlemciden başka fark var mı? Hangisi daha iyi??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.