Şimdi Ara

Satılık Samsung R560-AS03TR Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

RAM : 8 GB DDR3 1066 Mhz

HDD : 500 GB Seagate Momentus SATA II 16MB Ön bellek , 7200 RPM Dönüş hızı

EKRAN KARTI : NVIDIA GeForce 9600M GT 1791 MB DDR3

İŞLEMCİ : Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. T9400

Windows Puanları :

İşlemci : 6.2

Bellek : 6.3

Grafikler : 6.4

Oyun Grafikleri : 6.4

Birincil Sabit Disk : 5.9

Windows 7 x64 bit kurulu makinede, onunla bu puanlar gösteriyor..

Laptop, Samsung un R560 serisinden AS03TR. Şuan sıfırı Türkiye'de yok diye biliyorum ama yanlışta olabilir. Sıfır fiyatını araştırıp görebilirsiniz, yaklaşık 2,5 yıldır kullanıyorum. Hiçbir sorunu yok, servise 2 yıl dolduktan 1 gün sonra götürdüm temizletmek için, o süre içerisinde açıpta garantiyi bozmak istemedim. Isınma sorunu yok, CRYSIS gibi oyunları rahatlıkla yüksek görüntü kalitesinde oynatıyor. Son oynadığım oyun Deus-EX Human Revolution idi yüksek kalitede. (Game Booster diye oyunlar için yardımcı bi program var arkaplanda çalışan herşeyi kapatan onuda açınca çok güzel oluyor.)

Ürün üzerinde sadece alt orta yerine küçük bir çizik mevcut onun dışında ilk günkü gibi temiz.. Isteyen olursa fotoğrafını veya videosunu çekipte gönderebilirimde.

Fiyat olarak 850TL civarı istiyorum. İlgilenen arkadaşlar mesaj atabilirler. İzmir'de oturuyorum, isteyenler gelip görüp bakabilir ve deneyebilirler. Onun dışında Türkiye'nin heryerine gerek internet siteleri üzerinden gerek havale ile fark etmez kargo ile yollayabilirim..

Takas olarak tablet arıyorum, özellikle Sony SGP-T111-112-113 istiyorum aradaki farkı nakit olarak verebilirim. veya Kindle Touch + parada önerebilirsiniz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NnapolyonN -- 18 Aralık 2011; 13:19:59 >

• Fiyat revize edildi.
  • Fiyatta son bir indirim daha yaptım, bundan satılırsa devam.
  • sATIŞ DEVAM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER 5930G SATILIK
    10 yıl önce açıldı
    satılık lenovo y510p
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.