Şimdi Ara

Satılık Samsung Note 2 N7100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar,

07.11.2012 tarihinde Dama Bilgisayardan Genpa Garantili olarak aldığım Samsung Note 2 cihazımı satıyorum.

Beraberinde, 64GB Sandisk Hafıza kartı ve Orjinal Flip Cover kılıfı da vereceğim.

Cihazda kesinlikle ufacık bir cizik bile bulamazsınız. Bu konuda titiz olduğum için ilk aldığım günden beri koruyucu kılıflarla kullandım. Nakit ihtiyacı ve Daha küçük bir cihaz almak istememden dolayı satmaya karar verdim. Her ne kadar satmak istemesem de Teknolojik ürünlerden çabuk sıkılan biri olduğum için sürekli değişim halindeyim biraz kötü bir huy sanırım.

istediğim fiyat pazarlıksız 1.100TL dir. çünkü hafıza kartı ve kılıfın maliyeti 250tl civarında oldu.

İstanbul Avrupa yakası, Gayrettepe de elden teslim edebilirim. Kutu içeriği eksiksizdir. Orijinal arka kapak halen kutusunda bulunuyor.

Resim 01 :http://l1304.hizliresim.com/18/k/m5fj0.jpg

Resim 02 :http://l1304.hizliresim.com/18/k/m5fkg.jpg

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2. EL DEDİĞİN FİYAT BÖYLE OLUR, haftalardır 2. el arıyorum 1300-1400lü fiyatlara inat ettiğimden bekledim ve derken 2 saat önce dayanamayıp sıfır aldım,fiyatınız süper uygun,ilanınızı sabah koysaydınız sizden alabilirdim,hayırlı satışlar..
  • özel mesaj gönderdim...
  • pm gönderdim...
  • Pm gonderdim. Cihazi aliyorum hayirlisiysa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz sizden once yazdık nasıl alıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast-man

biz sizden once yazdık nasıl alıyorsunuz

Kusurabakma kardes ben anlasamadiniz sandim. Hayirli olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an ciddi olarak konuştuğum tek arkadaş _Duhan_ elden teslim alma durumu bulunuyor.

Sanal Market bir türlü onay SMS lerime cevap vermediği için accountum aktif olmadı. bu yüzden elden teslim etme yoluna gideceğim.

• Hayirli olsun kardes.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Şu an ciddi olarak konuştuğum tek arkadaş _Duhan_ elden teslim alma durumu bulunuyor.

Sanal Market bir türlü onay SMS lerime cevap vermediği için accountum aktif olmadı. bu yüzden elden teslim etme yoluna gideceğim.

oyle olsun hayırlı olsun bakalım sms gelmiştir herhalde ben üye oldum sorun yok neyse
  • Cihaz 20 dakika içinde satıldı. Bu kadar talep olan bir cihaz görmedim açıkçası.

Teşekkürler arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.