Şimdi Ara

Satılık Samsung Google Nexus S (Android Jelly Bean yüklü) 450 TL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Telefonun garantisi vs. yoktur. Kutusu şarj aleti mevcuttur. Faturası yok, malum cihaz Türkiye'de satılmadı.

Kozmetik olarak 10 üzerinden 7 alır. Köşesinde darbe izi ve altında çizikler var.

Ekranı çiziksiz, kenarlarıda. Telefon simsiyah olduğu için altındaki ve üstünceki çizikler vs. normal gözlü görülmüyor. Sadece yakından bakınca belli oluyor. Fotoğraflarda yakından çekimini ekledim. Yazılımsal, donanımsal hiçbir sıkıntısı yoktur. Android 4.1 jelly bean yüklü. Telefon Geçen Nisan ayında alındı. Herhangibir sıkıntı yaşanmadı. Hiçbir tuşunda sıkıntı yoktur.

Senelerdir forumda alım, satım yapıyorum hiçbir sorun yaşanmadı referanslarım var, sözümün eriyimdir.

Bursa'da elden satış olur. Düşük model bir Blackberry almak için satıyorum.TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM

Telefon i9020T modelidir. Yani Amoled ekranlı modeli

Arkadan

Önden (Ekran çiziksiz, ön yüz çiziksiz)

Buda sol üst köşedeki hasar (Sadece yakından bakınca belli oluyor)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 3 Aralık 2012; 16:56:23 >

• peki ya FATURA ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: avci26

peki ya FATURA ???

Cihaz Türkiye'de satılmadı hiçbir zaman. Yurtdışından alındı, garantisi yok zaten. Faturasıyla ne yapıcaksınız anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orijinalden alıntı: avci26

peki ya FATURA ???

Cihaz Türkiye'de satılmadı hiçbir zaman. Yurtdışından alındı, garantisi yok zaten. Faturasıyla ne yapıcaksınız anlamadım.

pardon faturasının olmadığı yazısını gömemişim, size pazarola
  • Nexus S güzel bir cihaz olmakla birlikte yazdığınız fiyat tam ederi hatta kozmetik durumunu göz önüne alırsak biraz yüksek
    Zira sıfır ayarinda tr de garantisi olan üst modeli Nexus prime ı 700 750 civarı fiyata satmakta zorlaniyoruz
    Ancak android 4.1 sürümünü alan en ucuz cihaz olmasın sebebi ile alınabilir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yogun54 -- 1 Aralık 2012; 0:15:59 >
  • normalde 750 - 800'e satmam gerekirken çiziklerden dolayı 500'e satıyorum demeniz satışı olumsuz etkileyecektir.

cihaza bir teklifte ben yolluyorum.
  • Fiyat 450 liraya düşmüştür. isteyen 470 liraya sahibinden get olarak alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satışa devam mı arkadaşım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.