Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG GALAXY S2 i9100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 SATILIK SAMSUNG GALAXY S2 i9100
    merhabalar.telefon 6 aydır kendi kullandığım ve alırkende poşetini bizzat kendi açtığım bir cihazdır.S3 alacağım ve alacağım telefonu bulduğum için acilen ilana koyuyorum.arkadaştan rica ettim cumartesiye kadar beni beklicek.o yüzden fiyatını uygun tutuyorum. telefona gelecek olursak, kesinlikle G modeli değildir.yurt dışından alınma imei kayıtlı üzerine 4,0,3 android icescream sürüm mevcuttur.alındığı günden buyana ekran koruyucu ve kılıfında kullanılmıştır.rahatsız edici çizik vs. yoktur.tertemiz tam kullanılacak bir cihazdır.ben yukarıda söylediğim gibi sadece model yükseltmek istediğim için veriyorum.alacak arkadaş kesinlikle pişman olmayacak hatta bu rakama bu telefonu aldığı için bana dua edecektir.kutusu ve aksesuralrı eksiksiz durmaktadır.pazarlık payı ve takas kesinlikle yoktur.aradığınızda pazarlıktan bahsetmeyiniz bile.şehir dışında olan arkadaşlarımada şimdiden söyliyeyim. vaktim sınırlı olduğu için parayı teslim almadan kesinlikle ürünü yollayamam.varsa bir tanıdığı bursada ondan yardım isteyebilir.aksi takdirde önce havale sonra kargo dışında alışverişi gerçekleştiremem.hepinize hayırlı forumlar hayırlı alışverişler diliyorum...not : fotoğraflarda cihazın üzerindeki tozlar çizik gibi çıkmış kesinlkle değildir zaten üzerinde ekran sticker ı vardır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-samsung-galaxy-s2-i9100-104543140/detay/

tel : 0530 212 32 40
    Fiyat : 699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel fiyat Pm atıldı.
  • teşekürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• cihaz duruyormu hocam
    5 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy S2 - SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.