Şimdi Ara

SATILIK Samsung Galaxy Note 4 (Turkcell TİM'den alınma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
2
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 4
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 SATILIK Samsung Galaxy Note 4 (Turkcell TİM'den alınma)
    Ürünün ilk sahibiyim. 2 sene önce İstanbul Trump Towers içindeki Turkcell bayisinden alındı ve faturası da mevcuttur. Garantisi biteli 1 ay oldu fakat hiç servis ve tamir yüzü görmedi. Sorunsuz ve çok temizdir. Ekranında tek bir çizik yoktur. Yalnızca kenar çerçevesinde kullanımdan kaynaklı ufak deformeler mevcuttur. İki senelik bir telefon için kozmetiğinin çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.

    Telefonun yanında bir adet piyasa değeri şu anda 70-80 lira olan batarya kiti ve ekstra batarya, bir adet piyasa değeri şu anda 200-230 lira olan ve sadece 3 ay kullanılmış orijinal led kılıfını göndereceğim. Ayrıca yine kendi orijinal "fast charging" adaptörü ve kablosu da mevcuttur. Kulaklığını kullandığım için yanına koymayı düşünmedim. Ama kullanılmış olması önemli değil diyen arkadaş olursa kulaklığını da eklerim yanına.

    Alacak olan arkadaşla satış sözleşmesi yapılacak ve benden aldığına dair belge verilecektir. Bu yüzden Eskişehir'den elden teslim ilk tercihimdir. Eskişehir dışı almak isteyen olursa DH referans sayısına göre eft-kargo sırası belirlenecektir.

    FİYAT: 1150 TL

    Ürün veya fiyat karalaması yapmayı hobi edinmiş arkadaşlar dışında tüm yorum, öneri ve sorulara açığım. pm atılması tercihimdir.

    Fiyat : 1150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.