Şimdi Ara

SATILIK SAMSUNG GALAXY NOTE 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz tertemizdir tek çizik yoktur yoktur kılıf ve ekran jelatini ile kullanılmıştır.
    Android 4.0.4 işletim sistemi bulunmaktadır. root yapılmamıştır.
    Pasaport kayıtlı sim free dir hiç bir sorun yaşamadım daha önce.
    Satma sebebim android işletim sistemini sevmemiş olmam ve telefonun büyük gelmesi daha öğrenci olduğum için okulda falan sorun yaşıyorum.
    FİYAT:850 TL. PAZARLIK PAYI VAR.

Sorusu olan arkadaşlar cevap yazabilir veya pm atabilir.

Özellikle iphone 4s ile takas düşünüyorum üzerine biraz para ekleyebilir veya tertemiz ps2 verebilirim. Baska takas teklifi olan arkadaşlarıda dinleyebilirim.
    Fotoğraf koymadım görmek isteyen ciddi alıcılar olursa koyarım problem değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alevtopu11 -- 8 Şubat 2013; 23:14:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alevtopu11

Arkadaşlar severek aldığım note 1 imi satmak istiyorum

Cihaz tertemizdir tek çizik yoktur yoktur kılıf ve ekran jelatini ile kullanılmıştır.
    Android 4.0.4 işletim sistemi bulunmaktadır. root yapılmamıştır.
    Pasaport kayıtlı sim free dir hiç bir sorun yaşamadım daha önce.
    Satma sebebim android işletim sistemini sevmemiş olmam ve telefonun büyük gelmesi daha öğrenci olduğum için okulda falan sorun yaşıyorum.
    FİYAT:900 TL. PAZARLIK PAYI VAR.

Sorusu olan arkadaşlar cevap yazabilir veya pm atabilir.

Özellikle iphone 4s ile takas düşünüyorum üzerine biraz para ekleyebilir veya tertemiz ps2 verebilirim. Baska takas teklifi olan arkadaşlarıda dinleyebilirim.
    Fotoğraf koymadım görmek isteyen ciddi alıcılar olursa koyarım problem değil.

1.si konuyu yanlış yere açmışsınız
    2.si severek aldığınız note 1 i android işletimini sevmediğiniz için satmanız garip geldi.
    3.sü yurt dışı note I için fiyata revize şart.

• Değişiklikleri yaptım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.