CİHAZ KUTULU VE İÇERİĞİ FULLDUR CİHAZIN ekran KORUMA YAPIŞTIRICILARI DAHİ ÜZERİNDEDİR.
MUHTEŞEM PERFORMANS İSTEYENLERİN amoled EKRANLI BU CİHAZI MUHAKKAK İNCELEMESİ GEREKİYOR.
SONUÇ Android işletim sistemiyle çalışan Samsung Galaxy, kapasitif LED ekranı, güçlü bağlantı seçenekleriyle ileri seviye kullanıcılara da hitap edebilir.
Şebeke • GSM ve HSPA Ekran • 3.2 inç 320×480 piksel kapasitif dokunmatik • 16 milyon renk AMOLED
Hafıza • 8 GB dahili • microSD kart (32 GB maksimum) Kamera • 5 megapiksel, otofokus, konum etiketi Multimedya Desteği • AAC, MP3, MPEG4, WMV, RA Navigasyon • Entegre GPS ve Google Haritalar Bağlantılar • USB 2.0, Bluetooth 2.0, Wi-Fi Boyutlar • 115 x 56 x 11.9 mm Ağırlık • 119 gram
Gelişmiş Özellikler 3G destekli Android telefonun, 3,2 dokunmatik ekran (AMOLED, 16 milyon renk), SGPS (GPS ve baz istasyonlarının yardımıyla kapalı mekanlarda da konum belirleyebilen), 5 megapiksel flaşlı oto fokus yapabilen kamera, Gsensor hareket algılayıcı, D compass dijital pusula, Wifi 802.11b/g, yakınlık sensörü, ışık sensörü, 8 GB dahili hafıza, ses ve video kayıt gibi özellikleri bulunuyor Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Evet telefon stoklarda kalmadı yalnız kutu deneme amaçlıda açılsada 2. el olmuyor mu ?
vurunda öldürmeyin ... yarı yarıya kırcak değil adam hoş fiyatı kutuyu açtı diye. normal fiyat
pm
5800 ım var 1 yıl daha garantisi devam ediyor takas istersen görüşelim
Cihaz gerçekten çok donanımlı ve hızlı fiyatının ederi bir makina.. biraz baştan karışık gelebilir ama sonra. gelsin galaxo rom gitsin froyuu rom.. markettende, ne isterseniz indirinn, su terezisinden tutunda,kamera ile bir yerim alanını ölçmeye kadar... barkod okuyucuyu kurun istediğin barkodu okutun 2dk da bulsun web ten ürün nerde kaça satılıyor...
ekran için zaten söylenecek söz yok! hem amoled ! hem kapasitif . yağ gibi kayıyor :) 3 tane 5800 kullandıktan sonra buna geçtim , şimdi 5800 elime aldığımda , dokunmatik değil basmatik olduğu kannatine vardım...
Arkadaşı tanımıyorum sadece andrıoiddaş olaraktan yorum yaptım. Alanada satanada hayırlı olsun
Cihazın faturası mevcut mu? İleride İMEİ klonlanmasına karşı kullanılabilinmesi için gerekli.
ürünün faturası varmı. varsa fatura tarihi nedir acaba