Şimdi Ara

satılık samsung external slim dvd writer (ankara)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.5 ay önce ankara electroworld'den 149 liraya aldığım harici dvd writer'ı satıyorum.

Marka: Samsung

Model: Super writemaster SE-S084/Slim external dvd writer

cihaz faturalıdır. 2 yıl garantilidir. içinde tüm ekipmanı mevcuttur. ayrıca nero7 cd'si mevcuttur.

not: cihazın jelatini bile üzerinde duruyor. cihaz sıfırdan farksız.

meneme2002 (mehmet bey)'den samsung marka laptop dvd-rw aldığım için bu cihaza ihtiyacım kalmadı. sadece çok iyi bir cihaz demek yeterli...

FİYAT: 129 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 15 Şubat 2009; 8:56:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sıfırdan farksız diyorsun ama sıfırına yakın fiyata satıyorsunuz nede olsa 2.el ürün asgari %50 ucuza satılırsa fiyatı uygun olur....onun için teklifim.....75 tl...olur.....
  • Kusura bakma ama hocam sadece 5 lira daha fazlaya sıfırı satılıyor.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.012.1271.0018#tablar

Uygun bir fiyata çekersen ÖM'den görüşelim ürününüzü alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dil-Tarih -- 26 Şubat 2009; 3:13:03 >
  • bazı kişiler cidden saçma yorumlar yapıyorlar. 2 ay kullanılmış bir ürüne 75 lira vermek nedir. sinir bozucu bir hareket. amaç ilanı kirletip zorla fiyatı düşürtmek olsa gerek.

ürünün bir kullanma, yıpranma ömrü olur ona göre fiyat kırılır. ürünün kutusu açıldı diye fuzuli düşük fiyat çekilmez.

faturası olmayan, garantisi biten ürüne, sıfırına nispeten %50 istiyor adam, takır takır ödüyorsunuz. sonra elinizde kalınca; aldığınızın yarı parasına ilan açıyorsunuz.

ben de diyorum ki; alıcam diye pm atanlar, yorum yapanlar öyle abuk subuk tekliflerde bulunmasın. gerçekten almayı düşünen varsa; fiyatını pm atsın. illa ki ortak bir noktada buluşuruz...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: Atmosphere

bazı kişiler cidden saçma yorumlar yapıyorlar. 2 ay kullanılmış bir ürüne 75 lira vermek nedir. sinir bozucu bir hareket. amaç ilanı kirletip zorla fiyatı düşürtmek olsa gerek.

ürünün bir kullanma, yıpranma ömrü olur ona göre fiyat kırılır. ürünün kutusu açıldı diye fuzuli düşük fiyat çekilmez.

faturası olmayan, garantisi biten ürüne, sıfırına nispeten %50 istiyor adam, takır takır ödüyorsunuz. sonra elinizde kalınca; aldığınızın yarı parasına ilan açıyorsunuz.

ben de diyorum ki; alıcam diye pm atanlar, yorum yapanlar öyle abuk subuk tekliflerde bulunmasın. gerçekten almayı düşünen varsa; fiyatını pm atsın. illa ki ortak bir noktada buluşuruz...

Üstadım ürününüze 75 tl fiyat biçmek ne kadar absürd ise sizin de 134 tl olan bir ürüne 129 tl istemeniz absürddür.Eğer yukarıdaki mesajı yazmasa idiniz bu yorumu yapmazdım ama ister jelatini olsun üzerinde isterse kutuda beklemiş olsum maalesef ürün 2,5 aylık.Düşünsenize 2,5 ay kullandınız ürünü,sonuçta kullanıldı.neden insanlar sıfırını almasın yakın fiyata?Tüm bunları ölücülük bağlamında da değerlendirmeyin.Ürünün satılabilmesi ve sizin her geçen gün elinizde daha da eskiyecek ürünü değerlendirmeniz açısından bence fiyatta gerçekten revizyon yapmalısınız.(Tabi ki bu bir öneri,siz istediğiniz fiyatı çekmekte özgürsünüz)
    Hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.