Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK SAMSUNG EVO 840 120 GB Satın Al 27 Ağustos 2015 02:10 1 1 SATILIK SAMSUNG EVO 840 120 GB SATILIK SAMSUNG EVO 840 120 GB Model yükseltmem sebebiyle satılıktır.Vatan bilgisayar FATURALI , garantilidir.Faturası ve garantisi mevcuttur aslı verilecektir. Tüm aparatları , stickerları, zarfları,evrakları elimdedir.Son derece titiz kullandım garanti süresi 5 sene evolar için alınalı 1 sene olmadı sanırım. Ürün OverProvisioning modunda(ömrü uzatan mod) normal kullanıcı düzeyinde kullanılmıştır. 840 bildiğim kadarıyla daha kaliteli bir kontrolcü kullanıyor 850 (120 850evoya) göre fakat emin değilim.RAID 0 500gb 850 evoya geçtiğim için satıyorum,ihtiyacım kalmadı. https://gyazo.com/2a84b70c45402d491b558fa8ff18941f Alındığından beri 7 TB kullanılmıştır,bunu özellikle belirttim pek çok ilanda senelik olduğu iddia edilen ssd 30-40 TB kullanılmış, oldukça az sayılabilir bu kullanım yıllık kulanıma göre. 600 TB den önce gözle görülür bir hız azalması olmayacaktır kafanız rahat olsun. İstediğim fiyat: 160 TL İstanbul içi Anadolu yakası elden diğer her durumda kargoyla satış yapabilirim.Referansınıza göre önce gönderim yapmam mümkündür.Takas düşünmüyorum. Sanalpazar , GG , sahibinden , enpara , finansbank , Teb , işbankası , Ziraat , Paypal mümkündür.Paypal ödemesinde istediğim notu yazmanız şartıyla. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 160 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kartal Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık iphone 6s 16gb satıldı LG W2486L 24” Full HD 2xHDMI Monitör =390TL Steelseries 6Gv2 Mekanik Klavye