Şimdi Ara

SATILIK / Samsung Captivate SGH-I897 / 300 TL Oldu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba,

Cihazı bilenler bilir Galaxy S'in yurtdışı versiyonudur. Tüm özellikleri aynıdır hatta artı yön olarak dahili hafızası 16 GB'dır.

Cihazın tek bir kusuru vardır. Pil kapağını açmak için arkadaki sürgülü yerin tırnağı kırılmıştır.( Resimlerde görülüyor)
    Ben şeffaf bant ile yapıştırıp öyle kullanıyorum belli olmuyor
    Yanında plastik arka kılıf da göndericem isteyen o şekilde kullanabilir.
    Yada yedek parça olarak bulunabilirse 10-15 TL ye yapılır diye düşünüyorum. Ben uğraşmadım bu şekilde kullanıyorum.
    Ekranda ve kasada çizik yoktur.

Bundan başka hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Başka bi cihazın IMEI'si yüklenmiştir sorunsuz şekilde her özelliği çalışmaktadır(3G vs.)
    Android 4.2.2 yüklüdür tüm özellikleri çalışmaktadır. Sorunsuz ve stabil. Türkçe dil seçeneği mevcuttur.
    Yurtdışı cihaz, garanti, kutu vs yok. Orijinal batarya,şarj aleti ve kulaklığı vardır.

Cihazın yanında gönderilecekler;
    -Orijinal şarj cihazı
    -Orj. Kulaklık
    -Plastik arka kılıf
    -8 GB hafıza kartı

Fiyat: 330 TL >>> 300 TL Oldu !

SATILIK / Samsung Captivate SGH-I897 / 300 TL Oldu! SATILIK / Samsung Captivate SGH-I897 / 300 TL Oldu!
     SATILIK / Samsung Captivate SGH-I897 / 300 TL Oldu! SATILIK / Samsung Captivate SGH-I897 / 300 TL Oldu!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .AnasoN. -- 31 Temmuz 2013; 18:19:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Merhaba,

Cihazı bilenler bilir Galaxy S'in yurtdışı versiyonudur. Tüm özellikleri aynıdır hatta artı yön olarak dahili hafızası 16 GB'dır.

Cihazın tek bir kusuru vardır. Pil kapağını açmak için arkadaki sürgülü yerin tırnağı kırılmıştır.( Resimlerde görülüyor)
    Ben şeffaf bant ile yapıştırıp öyle kullanıyorum belli olmuyor
    Yanında plastik arka kılıf da göndericem isteyen o şekilde kullanabilir.
    Yada yedek parça olarak bulunabilirse 10-15 TL ye yapılır diye düşünüyorum. Ben uğraşmadım bu şekilde kullanıyorum.
    Ekranda ve kasada çizik yoktur.

Bundan başka hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Başka bi cihazın IMEI'si yüklenmiştir sorunsuz şekilde her özelliği çalışmaktadır(3G vs.)
    Android 4.2.2 yüklüdür tüm özellikleri çalışmaktadır. Sorunsuz ve stabil. Türkçe dil seçeneği mevcuttur.
    Yurtdışı cihaz, garanti, kutu vs yok. Orijinal batarya,şarj aleti ve kulaklığı vardır.

Cihazın yanında gönderilecekler;
    -Orijinal şarj cihazı
    -Orj. Kulaklık
    -Plastik arka kılıf
    -8 GB hafıza kartı

Fiyat: 330 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

son fiyati pm alayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Indırım olursa cıddı alıcıyım. Pm lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: duayn

Indırım olursa cıddı alıcıyım. Pm lutfen

Pm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.