Şimdi Ara

Satılık Samsung 37 Inc (94 Ekran) LCD - 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şubat ortasında yurtdışına taşınmak üzere evi boşalttığım için taşıyamayacağım eşyalarımı satıyorum.

Bunlardan birisi olan LE37C650L model Samsung LCD televizyonumu da isteyene İstanbul içinde elden satabilirim (Kadıköy'de oturuyorum).

TV 4 yıllık olduğu için garantisi ya da kutusu bulunmamaktadır ancak büyük oranda bilgisayar monitörü kullandığım için çok fazla kullanılmamış ve sorunsuzdur. Alınmadan önce görülmeye açıktır.
     Satılık Samsung 37 Inc (94 Ekran) LCD - 500 TL Satılık Samsung 37 Inc (94 Ekran) LCD - 500 TL Satılık Samsung 37 Inc (94 Ekran) LCD - 500 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madcan -- 1 Şubat 2015; 19:54:21 >

• pm atmıştım önceden

kısmet artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halit61 -- 9 Şubat 2015; 9:38:10 >
  • Toplamda 5-6 alıcı çıktı ama "o alacak, aman o alacak" derken toplamda kimseye kısmet olmadı. O yüzden isteyen olursa İstanbul içi elden hala satıştadır.
  • Bu arada elimde olduğunu unuttuğum şu model wireless adaptörünü de bugün toplanırken geri buldum, isteyene 50 lira farkla yanına ekleyebilirim:

http://www.amazon.com/Samsung-WIS09ABGN-LinkStick-Wireless-Adapter/dp/B002669XKY
  • Urun satilmis durumdadir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.