Şimdi Ara

Satılık Saitek Flight Yoke Sistemi (Yepyeni) + Hediye Oyunlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurtdışından yaklaşık 2,5 ay önce getirtmiş olduğum Flight Yoke sistemini satıyorum. Pedalları Türkiye'den faturalı olarak almıştım. Flight Yoke ve Trottle ise Avrupa'dan geldi. Yanlış hatırlamıyorsam gümrük vergilerini ödediğim evrakları da mevcut.

Hepsini birden 600 TL'ye satıyorum. Lütfen pazarlık talep etmeyiniz. 10 TL dahi inemem fiyatta ne yazık ki.

Geldiğinden beri 3 kere uçuş yaptım. Bir tanesi özel bir hoca ile birlikte ders alırken 1 saat sürdü. Diğer 2'si ise denemek için 10'ar dakika. Özetle ürün yepyeni.

Satma nedenim sanıyorum Flight Simulator'un tam olarak bana göre olmaması. Denemek istedim, her şeyini aldım hatta FS2004 ve FX Gold Edition bile aldım. REX ürünlerini bile lisanslı olarak aldım. Ama son 3,5 aydır hiç elimi bile sürmedim. Hatta Yoke artık masamda takılı bile değil.

O yüzden satmaya karar verdim.

İlgilenen arkadaşlara elden teslim ederek satmayı tercih ediyorum.

Fenerbahçe'de oturuyorum. Cep telefonum 0532-6719603.

kaan@aslanonline.com adresimden de bana ulaşabilirsiniz.

Ürünün resmi yok şu anda elimde yok. Evde zaten ürün ve kutusunda duruyor. Ürünün yanında FSX orjinal ve FS2004 orjinal kutularıyla birlikte hediye edilecektir.

Selamlar...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwain -- 23 Nisan 2013; 19:29:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.