Şimdi Ara

<>SATILIK<>Sagem Spiga El Bilgisayarı Sıfırdan Farksız<>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba arkadaşlar öncelikle üründen biraz bahsedeyim vodafone'nun kampanya dahilinde piyasa'ya sürdüğü mükemmel bir üründür. Bazıları gördüklerinde tablet bilgisayar sanıyorlar tablet bilgisayar değil bazılarıda yolda giderken aa bu ne kadar şirin bişeymiş der (: üzerinde xp işletim sistemi yüklü youtube'da videolarını izledim windows 7 yükleyen counter strike 1.6 oynayan bile var en sevdiğim özelliği telefon simkartı girişi sayesinde 3g ile internete her yerde bağlanabiliyosunuz simkartınızla ve bir güzel özelliği ise ekranının dokunmatik olmasıdır kalemi var ama siz isterseniz usb girişi sayesinde mouse takıp kullanabilirsiniz wireless, bluetooth 1.3 mp kamerası, kulaklık girişi, mikrofonu, microsd hafıza kartı girişi(bu sayede kapasiteyi yükseltebilirsiniz) herşeyi var güzel bir ürün bana göre üniversite sınavına hazırlandığım için normal bilgisayarıma bile oturmaya zaman bulamıyorum buda bir kenarda duruyo öyle fazla kullanmadım zaten sıfırdan farksız ayrıca 2 yıl garantilidir faturasıyla birlikte göndereceğim alalı 6 ay falan oldu normal fiyatı 5 gblik internetle kampanya dahilinde 18ay*99tl=1782 TL idi alıcısına şimdiden hayırlı olsun.

ürün içeriği:

1 adet sagem spiga el bilgisayarı

1 adet şarj adaptörü

1 adet kulaklık

1 adet usb çevirici

1 adet mouse

1 adet kılıf

1 adet başka ülkelerde kullanmak için adaptör ucu

olmak üzere resimlerde görüldüğü gibi gönderilecektir.

FİYAT = 300 TL

ayrıntılı fotoğraflar için sahibinden linkime bakınız link

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sablsm -- 27 Haziran 2012; 18:36:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ürün duruyorsa temizlik durumuna göre 250 tl verebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.