Şimdi Ara

SATILIK RTX 3050 8GB + İ3 10100F + 32GB DDR4 SİSTEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK RTX 3050 8GB + İ3 10100F + 32GB DDR4 SİSTEM

Yaklaşık 3.5 sene önce komple vatan computerdan aldığım sistemimi yenileyeceğim için satıyorum. Tüm parçaların kutusu vardır. Oyun için almıştım hiç kullanamadım işten güçten. Temiz kullandım. Hiçbir cihazda hata, tamir, çizik dahi yoktur.

İşlemci : Intel i5 10100f işlemci

Ekran Kartı: Asus RTX 3050 Dual OC Edition 8gb

Anakart: MSI B460M-A Pro Soket 1200

Ramler: 2x16gb Crucial Pro ddr4

Ssd:512gb ssd crucial

İşlemci sogutucu: Cooler Master Hyper H412R +olarak stok fanı kutusunda hiç kullanılmadı.

Kasa : Rampage fusion 4x120mm rainbow Kasa. 4 rgb fanlı çizik dahi yok tertemiz kullanıldı kasa.

İstanbul içi elden tercih tercihimdir. Pazarlık payı abartmamak şartı ile vardır. Parça olarak ekran kartını satabilirim. Tekliflere açığım. Hediye olarak daha önce kullanıp köşeye kaldırdığım temiz hatasız Asus gtx 950 2gb strix ekran kartımıda vereceğim. İyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

İntel i5 2400 3.1ghz / Asus h61-m pro / Asus strix gtx 950 2gb oc / HYPERX 2x8 16gb 1666mhz / Crucial 480gb Ssd / Seagate 500gb 7200rmp / Corsair vs 450w / Cs Seidon 120 v2 soğutma / Cooler Master k-350

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.