Şimdi Ara

Satılık Roland TD3 elektro bateri uygun fiyat!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakeman -- 9 Aralık 2012; 19:59:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş bunun garantisi devam ediyormu?...eskime belirtileri varmı ??? birde modifiye edilebiliyormu splash 2. crash gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btembel

kardeş bunun garantisi devam ediyormu?...eskime belirtileri varmı ??? birde modifiye edilebiliyormu splash 2. crash gibi

dostum garanti belgesi mevcut var..
    eskime belirtisi yok denecek kadar az.malum yani vurmalı çalgı.eskime belirtileri kick üzerindeki lastikte biraz var tokmak aynı yere vurduğu için.trampette kasnak yerinde hep aynı yere denk geldiği için 2 cm lik biraz bi aşınma var fakat görünüşte öyle fazla bişi yok.parçalar teker tekerde temin edilebilir cinsten zaten cihazın en çok para eden yeri beyni olduğu için diğer parçalarını eskidimi değiştirme şansın var.çokda pahalı değil o parçalar..
    onun haricinde tertemiz durur vaziyette pırıl pırıl davul..diğer parçalar eskiyecek cinsten değil zaten ziller ve altoları çekiçle çalsan eskimez
    modifiye yapman mümkündür.twin pedal takabilirsin yada diğer ne istiyorsan takabilirsin..
    hattaki diğer elektro davul parçalarını bile takıp kullanabilirsin sonuçta kabloyla beyine yolluyosun vurduğun şey değişmiyo.beyin kısmına kabloyla ne bağlarsan bağla onu görür ve kendi yazılı olduğu td3 sesleri çıkarır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafakeman -- 17 Mart 2010; 19:59:02 >

• Resim koyma şansın var mı dostum..
  • telefon yollarsanız konuşmak isterim
  • pm..
  • satıldı mı duruyor mu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar ben de roland td-3 satıyorum...Acil paraya ihtiyacım oldugundan zararına satıyorum diyebilirim... zaten bilen bilir... Roland kendi alanında en iyi markadır ve aldıgım bu elektro bateriyi cok az kullandıgımı düşünürsek bayaa ucuza gidiyor olucak.
    Şimdilik düşündügüm fiyaT 1500 lira yani yaklaşık 1000 dolaRA denk geliyor. aldıgım zaman sıfırı 1800 euro oldugu için zararı siz düşünün.
    Ayrıca tama iron cobra pedal hediyemdir.
    isteyen arkadaslar bana özelden ulaşırlarsa mail olarak resimleri atarım
  • Satmadıysanız Ciddi alıcıyım mutluakbas@hotmail.com a telefonunuzu yazarsanız hemen ararım.
  • satılmadıysa iletişime geçelim
  • kardeş ürün satılmadıysa foto görebilir miyim?
  • davul satıldı mı ?
  • konuyu kapatmamız mümkünmüdür..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.