Şimdi Ara

Satılık Rift account (Rogue&Mage)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Karakterin adı:.......
    Sınıf(Class): Rogue
    Karakterin shardı(Sunucu):İcewatch,PvE
    Karakterin özellikleri(Irk,cinsiyet):Kaleri,Male
    Karakterin geçmişi(Gear,Rank,Top Progress,Platinyum,Notoriety):
    *Full t3 gearın yanı sıra craft gear da mevcuttur ayrıyetten çeşitli 20 man dropları mevcuttur.Elinde Rotp tan düşen 2 adet dagger vardır ve bis daggerlardır ve kemer,yüzükte oradan alınmadır.Gsb düşen trinket(52 attack power) mevcuttur.T4 gear almak için 110 adet greater mark mevcuttur ayrıyetten Hk Raidi için gerekli olan death resist machine ve water ressist machine yapmanız için karakterde 1250 adet İnscribed sourcestone ve 60k planarite bulunmaktadır.Şuanda bulunan gearla Hk raidlerinde ister melee ister marksman buildlerle top dps olmanız olasıdır.Tank gearıda mevcuttur ve istenen butun raidler tanklanabilir İstenirse marklarla full t3 tank gear alınabilir baya birikmiştir yani, sadece tank machine eksiktir istenildiği takdirde İnscribed sourcestone ile full machine hazırlanabilir.İstediğiniz guildde rahatça yer bulabilirsiniz raidler olsun progress olsun...
    *Şuanda Rank 36 ve rank 36 bow alınmıştır hiçbişeye ihityacı olmadan Hk raidinde son bossa kadar rahatlıkla ilerleyebilir.
    *Eski guildimle HK raid progresinde bulundum 3/11 ve yeni gelen RotP raidinde 3/4 olarak kesmiş durumda diğer düşük tier deki bütün raidler temizlenmiştir...
    *1098 platinium bulunmaktadır.
    *Çoğu yere revered dır.
    Playtime(Oyunda /played komutu):26 GÜN
    Genel hesap bilgileri(Ödemesi yapılmış kalan oyun süresi ve ödüller v.b):7 gün daha oynama süresi mevcuttur.Ascend a friend den alınma mount mevcuttur...

EU
    Karakterin adı:......
    Sınıf(Class):Mage
    Karakterin shardı(Sunucu):İcewatc,PvE
    Karakterin özellikleri(Irk,cinsiyet):Kaleri,Male
    Karakterin geçmişi(Gear,Rank,Top Progress,Platinyum,Notoriety):
    *t3 full gear ve craft gear mevcuttur.geri kalan parçalar 20man raidlerden ve yeni gelen RotP raidinden temin edilmiştir.Hk da çok rahat heal ve dps yapabilir.
    *Rank 3 e yakın set full...RoS achievement ile alınan %110 luk hayalet mountu mevcuttur...
    *HK dışında roguela aynı progressa sahiptir.Guild runlara katılmamıştır pugla rahatlıkla rogue mi aynı seviyeye getirdim daha kısa bir oynama süresinde...
    *1498 platin civarı
    Playtime(Oyunda /played komutu):yaklaşık 10 gün
    Genel hesap bilgileri(Ödemesi yapılmış kalan oyun süresi ve ödüller v.b):7 gün kalmıştır.Ascend a friend den alınma mount mevcuttur...

-Hesabın gizli soru ve cevapları mevcut mu?:evet
    -Hesabınızın kayıtlı E-Mail adresine erişebiliyormusunuz?:evet
    -Hesabın ilk sahibimisiniz?:evet
    -Satışdan önce kimlik fotokopisi verebilcekmisiniz?:gerek duyulucağını zannetmiyorum.Hertürlü Güvenceyi sağlarım...
    -Hesap sizin ad ve soyadınızamı kayıtlı?:evet
    -Paket kurulumsa dijital koda sahipmisiniz?:evet

Free shard transfer olduğundan istediğiniz sharda gecebilirsiniz.Yakında faction change de gelebileceğini duymuştum ama henüz gelemedi.Platinleri ayrı da satabilirim isteyen olursa...

Hepsi için 150 TL yazdım ama pazarlık payı vardır...

Yaklaşık 2000 (3200 den fazlaydı birazını sattım) platin bulunmaktadır ve artmaya devam etmektedir.Makul fiyattan vereceğim isteyene hepsini yada istenilen miktar kadar satabilirim.Hepsi alınması durumumda (yada büyük bir mebla) istenilen shard a taşıyabilirim.Ayrıyetten artık defiant - guardian yada tam tersi olarak eşya ve para gönderme mümkündür.

Sahibinden ilanı resimli
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 12 Şubat 2012; 10:52:24 >

• İlanı güncelledim biraz daha düzenli olması için böyle yaptım.İsteyene daha fazla bilgiyi pm yoluyla verebilirim...
  • Gold miktarı,marklar ve rank artmaya devam ediyor bilginize...
  • İlan günceldir...
  • Sahibinden ilanı resimli

Güncel resimlere bakmak isteyen acıklamalı bir şekilde sahibinden e koydum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 20 Ocak 2012; 23:02:01 >
  • Satış devam etmektedir...
  • Yaklaşık 2000 platin ve 6-7 gün oynama süresi kalmıştır.

Fiyat 150 ye inmiştir.İlgilenen olursa Pm atsın.Genelde akşamları online olabiliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.