Şimdi Ara

Satılık Retro Oyun Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Site adresi :
    Site için istenen fiyat : 1750 tl
    Sitenin açılış tarihi: 04/2019
    Kategori, sitenin içeriği nedir: Retro Konsol Oyun Sitesi
    Günlük hit sayısı: 25-30
    Ziyaretçi kaynağı: %100 Google
    Domainin yaşı 1,5 Yıl
    Hosting dahil midir:Hayır
    Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
    Banlı olduğu arama motoru var mı:Yok
    Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi:Evet
    Yazılım lisans sonlanma zamanı:Ücretsiz Yazılım
    Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Retro oyunların oynanmasına imkan sağlayan emulatörlerin, bios'ların, oyunların ve konsollara ait pdf formatında retro dergilerin download edilebileceği wordpress tabanlı hazır ve güncel websitemi, artık zaman ayıramadığım için, satıyorum.

Siteyi bizzat kendim yaptım, ilk sahibiyim. Sitede 69 $'lık süresiz kullanımlı profesyonel mobil uyumlu tema kullanılmıştır. Sitenin görsel tasarımı son derece şık ve kullanışlıdır. Sadece domain devredilecektir.

Sitede, Amiga 500, Commodore 64, Sega, Nintendo, Atari modellerinin yanı sıra diğer konsollara ait 10.000'den fazla oyun ve 5000'den fazla dergi mevcuttur ve download edilebilir durumdadır. Bütün bu dosyalar bulut ortamında yüklü durumdadır; fakat drive aboneliğinin bitimine müteakip bu dosyalar kaldırılacaktır. Siteyi almak isteyen kişi talep ederse, +500 TL fiyat ile elimdeki tüm dosyaları harddisk ile adresine göndereceğim.

Bunların dışında sitede güncel haberler, oyun değerlendirmeleri, oyun videoları ve oyunlara ilişkin bilgiler yer almaktadır. Bunlar site hitini arttırmayı sağlayan önemli faktörlerdir.

Bunların yanı sıra, 400 takipçili instagram hesabını da devredeceğim.

Website Google arama motoruna indekslenmiştir. Herhangi bir ban ya da kısıtlaması yoktur.

Websitenin dili ve içeriği ingilizcedir. Dilerseniz İngilizce devam edebilir, dilerseniz Türkçe'ye dönebilirsiniz.

Youtube ya da Twitch üzerinden yayın yapma kabiliyeti olan, instagramı aktif kullanabilen, siteye içerik üretebilen kişiler biraz da reklam desteği ile birlikte bu websiteyi marka haline getirebilir ve niş alan olarak gördüğüm bu pazarda çok ciddi paralar kazanabilir, ki benim de asıl hedefim buydu. Fakat maalesef iş yoğunluğundan artık çok fazla zaman ayıramıyorum.

Sorularınızı mesaj yoluyla iletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flxee -- 17 Kasım 2020; 15:42:52 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güncel.

• İlan iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flxee -- 17 Kasım 2020; 15:43:16 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.