Şimdi Ara

Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü Geçen sene ekim ayının 8. gününde amazondan aldım. Yani 8 ay daha garantisi var. Faturası duruyor fakat kutusu yok ürünün tek sorunu splitter köpeğim kemirdi, yani splitter almanız lazım bu yüzden fiyatı düşük tuttum amazondan aşşağıdaki linkten alabilirsiniz isterseniz ürünü zaten razerin splitterları sorunlu. Fiyat 1 Haftalığına 80TL dir isteğe göre %5 komisyon ekleyerek komisyon açabilirim. Küçük bir indirim olabilir

http://www.amazon.com/StarTech-MUYHSFMM-Headset-Splitter-Adapter/dp/B0058DOWH6/ref=pd_sim_e_1/176-0911674-2063139

Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL Satılık Razer Kraken Pro 5 Aylık 80 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhequel -- 16 Şubat 2014; 19:04:50 >

• Ürün tarafımdan alınmıştır. Sorunsuz ve Güvenilir alışverişden dolayı @dhequel e teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: memorello

Ürün tarafımdan alınmıştır. Sorunsuz ve Güvenilir alışverişden dolayı @dhequel e teşekkür ederim :)

Ben tesekkur ederim hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.