Şimdi Ara

Satilik R9 280X Vapor X - i5 2500K - Z77-A Komple Sistem 1400TL [Tek Eksik RAM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem üniversiteye gidecegım ıcın satılık. Hala aktıf olarak kullanıyorum, ısınma , donma , mavı ekran bu zamana kadar hıc bı sorunu olmadı. Staj ve Unıversıte sınavı sebebıyle cok fazla kullanma fırsatımda olmadı zaten yaz aylarında ve hafta sonları anca. Yanı cok yuklenılmıs , zorlanmıs bı sıstem degıl. Parcalarda ısınma sorunu kesınlıkle yok. Hava oldukca sıcak olmasına ragmen ekran kartı genelde bosdayken 35-40 yukte 65-70 , Islemcı stok fanla 40-45 , oyunda 55-70 arası. Ram 12GB takiliydi sistemde 8GB sattim nakit ihtiyacim sebebiylem sonrasinda 4GB kaldi onuda 2 once sattim CL 11 ve 1.65V oldugu icin uyumlu RAM bulamamistim, suan RAM almadim sisteme bu sekilde satilik. Dun kasaya format atildi Isletim sistemi kurulu sekilde teslim alicaksiniz.

Oynadigim/oyunlarda aldigim performans soyleydi;

Battlefield BC2-3-4 MP kısımlarını oynuyorum bu oyunlarda LOW ayarlarda 100-200 civarı FPS alıyorum cok akıcı sekılde. Ultra ayarlarda oyundan oyuna 65-90 civarında rahatlıkla oynatıyo.

Battlefield 1 Low ayarlarda 80-130 Civarı. Ultra ayarlarda 45-70.

Gta 5 Advanced Grafık kapalı sekılde tum ayarlar Very High-High 35-60-70 cıvarı rahat alıyo.

CS GO 200-300 FPS rahat.

Sapphire R9 280X Vapor X 3GB 384 bıt

i5 2500K 3.3/3.7GHZ (Stok Fan sebebıyle O.C yapmadım, gerek duymadım zaten ekran kartına stok hızıyla yeterlı. 2 Haftalıgına CM412 Fanla bı arkadasım O.C denemesı yaptı ondada 4.0GHZ hızda onun dısında stok hız.

Asus Z77-A Anakart USB 3.0 , Sata 3 , 2X PCIE CF , SLI ıcın uygun O.C ıcınde uygun. Arka Plakası var fakat montajda unutup takmamısım kasada gorunmuyo bu sebeple

1TB WD Blue HDD 7200RPM

Deep Cool Tesseract ATX Kasa 1xUSB3.0 1xUSB2.0

Zalman 500W Lx Guc Kaynagı 12V Tek Kanaldan 444W Guc verıyo, O.C yapıldıgında bıle sorun olmadı fazlasıyla yeterlı sısteme.

Istanbul / Avcılardayım elden teslım alabilirsiniz.. Sehır dısına gonderemem, Istanbul ıcı buyursun RAM varsa elinde gelsın ıstedıgı testı yapsın. Yoksa kendim 4GB satin alir eklerim fiyat farkiyla bu sekildede alabilirsiniz.

Fiyat 1400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WundeBarrr -- 30 Haziran 2017; 22:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Guncel.

• Guncel

• Guncel. Fiyat 1350TL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.