Şimdi Ara

satılık psp2000 parçaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- ta085 anakart.................................................................................................170 TL (iletken metal levhalarla beraber)
    2- sağlam lcd ekran..............................................................................................70 TL (asla ölü pixeli yok, sorunsuz)
    3- hoparlorler (ikisi birden).....................................................................................10 TL
    4- umd sürücü......................................................................................................15 TL
    5- analog stick...................................................................................................... 5 TL
    6- açma kapama duğmesi ve chipi............................................................................10 TL
    7- psp tuşlarının alt devreleri ve hafıza kartı girişi.......................................................15 TL
    8- şarj soketi...........................................................................................................5 TL
    9- kulaklık ve video girişi + chipi...............................................................................10 TL
    10- şarj cihazı..........................................................................................................10 TL
    11- bataryası(çok kullanmadım zaten 2,5 saat rahat gidiyor oyunda)...............................10 TL
    12- kırıgı çizigi olmayan beyaz kasası, bütün tuşları, on arka kapak, vidalar hepsi...............20TL

saymadığım parçalar da var (küçük şeyler isteyen sorabilir, ya da bi parçanın yanında hediye edebilirim) cihaz kesinlikle sorunsuzdur. ve parçalanmamış haldedir. isteyene msnden çalışan halini gösterebilirim. öğrencilik nedeniyle kira ödemesinde zorlandım, parça parça daha fazla para ettiği için satıyorum.gözünü çıkarmazsak biraz indirim yapabilirim, ama uygun oldgunu umuyorum fiyatların. eskişehir ve ankara elden teslim edebilirim,diğer şehirlere kargo
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mephistopheless -- 2 Temmuz 2011; 23:16:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şarj soket duruyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.