Şimdi Ara

Satılık PSP 3.90m33 160ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Versiyonu: 3.90 m33 UMDsiz her kopya oyunu oynatır. En güncel versiyondur
    Yanındakiler: PSP, orjinal pil, 1 adet sony mdr-e829v ses ayarlı kulaklık, orjinal şarj aleti, kutu, silikon kılıf, kitapçıklar ve 1 adet daha beyaz ses ayarlı stereo kulaklık.

Durumu: PSPnin sol hoparloru çalışmıyor ve 2 adet sıkıştırılmış pixel vardır. Bunlar oyun oynamanıza film izlemenize hiçbir engel değildir sadece alıcının bilmesi gerektiği için yazıyorum.

160ytl

İstenen fiyat dışındaki tekliflere cevap verilmez
    İstanbulda teslim edilir/alınır
    Alıcılar PMden ulaşabilir buraya yorum telefon yazmayın
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rEaDy_for_aCtion -- 15 Şubat 2008; 11:27:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sıkıstırılmıs pixelden kastın olu pixellerin isaretlenmesi olayı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

Sıkıstırılmıs pixelden kastın olu pixellerin isaretlenmesi olayı mı?

işaretlenme ne demek bilgim yok, ölü pixel sıkıştırılmış piksel farkınıda bilmiyorum 2 tane nokta/ölü/sıkıştırılmış herneyse pixel vardır gece siyah ekranda görürsünüz gündüz seçemezsiniz zaten. Varsa farkını bilen yazabilir serbest

• Yok o olay ayrı ölü pixel yani. Sıkıstırılmıs pixel tabirini yeni duydum.
  • bende şöyle bir yorum yapayım ölü piksel sanırım ekranda siyah noktadır
    fakat bu parlak olunca sıkıştırılmış piksel oluyor kanımca
    çünki siyah ekranda ayna gibi parlıyor arkadaşın bahsettiği sıkıştırılmış piksel
  • Ölüpiksel benim bildiğim ekranı boyca kaplayan beyaz çizgidirGörevini yapmaz ve kötü görünür
    Sıkışmışpiksel ise sadece siyah ekranda görülen iğne ucu büyüklüğünde beyaz noktadırYanı bir sorun tskil etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: __kartal__

Ölüpiksel benim bildiğim ekranı boyca kaplayan beyaz çizgidirGörevini yapmaz ve kötü görünür
    Sıkışmışpiksel ise sadece siyah ekranda görülen iğne ucu büyüklüğünde beyaz noktadırYanı bir sorun tskil etmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kadar yazan olmuş. En doğru bilgiyi ben yazayım. Ölü pixel herhangi bir renk noktasını oluşturan RGB birimlerinin 3 lü grup halinde ya da 2 li katman halinde bozulması ile Sadece tek nokta olarak bir renkte ya da renksiz-siyah olmasıdır. Sadece ama sadece 1 adet renkte sabittir.
    Sıkıştırılmış/sıkışmış diye yanlış sözlük çevirisi yapılan şey aslında "takılı kalmış" anlamında kullanılması gereken "stuck pixel" dir.(bunu çevirmeye çalşan elemanlar sözlüğe bakıp yapışma/sıkışma anlamında kullanmaya çalışmışlar. Aynı "chicken translation" gibi ) Bunların özelliği RGB birimlerinden bazılarının ya tamamen ya da dengesiz oalrak çalışmamasıdır. Bunun sonucu olarak ekranda ya bazı renklerde hiç çalışmama ya da olması gereken renkten çok farklı bir rengi gösterme gerçekleşir.

Olayın özeti : Ölü pixel : tek renk, tek nokta ve sabit. Stuck pixel : tek nokta , farklı renk gösteren durum. Örnek olarak beyaz ekranda kırmızı veriyor sarı ekranda yeşil veriyorsa bu stuck pixeldir, ama her renkte aynı rengi veriyorsa bu ölü pixeldir.

• O zaman teki ölü pixel, teki sıkışmış pixel bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Alırken göstereceğim zaten alıcıya birde ilanda yazılmayan oyunlar var

• Sıkışmış piksel yani stuck piksel olarak geçer, zamanında bazı PSP ile ilgilenen internet forum sitelerinde çözümleri yayınlanmıştı, hatta donanımhaberde de baya ilgi gördü.. Hala var mı işe yarıyor mu ilgilenmediğimden bilmiyorum ama tek bildiğim şey stuck pikselleri kurtarma yöntemleri mevcut.. Tabi ölü pikselse çözümü yok..
  • kardesım olu pixel her renk olur ole beyazı sıyahı yoktur
  • Ürünün garantisi varmı?
  • yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.