Şimdi Ara

SATILIK PSP 2004 PIANO BLACK + EKSTRALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir buçuk sene önce aldığım PSPmi artık kullanmadığım için satıyorum.

Psp temizdir. Hiç arıza görmemiştir. Titizlikle kullanılmıştır. Sadece sağ tarafında ince kılcak çizikler vardır. Bunun dışında hiçbir sorunu yoktur. Şu an memory kartların içerisinde eski PS1 klasik oyunları ile Blach Heat the Soul 7, Naruto, Burn Out gibi oyunlar yüklüdür. İstenilirse başka oyunlar da yükleyebilirim God of War, Final Fantasy gibi.

Bunun dışında bazı oyunların sürümleri gen-d3 ile uyumlu olmadığından yüklenilen oyunu gen-d3e uyumlu hale getirecek program mevcuttur. Her türlü oyunu açabilirsiniz kısaca.

İÇERİK

PSP 2004 (5.50 GEN-D3 yüklü kopya oyun çalıştırabilir. Ayrıca üzerinde şeffaf ekran koruyucusu mevcuttur. )

ORİJİNAL KUTUSU İLE BİRLİKTE BÜTÜN KİTAPÇIKLARI

ŞARJ ALETİ

Lİ-ON BATARYA

USB DATA KABLOSU

Ekstra olarak

SÜNGER KILIF---10 TL

HARD CASE TAŞIMA ÇANTASI----- 15TL

8+4 GB ORİJİNAL MEMORY STİCK PRO DUO MARK 2----- 20+40=60 TL

İSTENİLEN FİYAT HEPSİ DAHİL 220TL. ALICININ İSTANBULDA OLMASI ÖNCELİKLİDİR. BÖYLECE ÜRÜNÜ ELDEN ALABİLİR İNCELEYEBİLİR.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 8 Ocak 2013; 20:16:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• birincisi psp 3004 demişsin cihaz psp 2004 yaptığın biraz ayıp olmuş bunun dışında fiyatta çok yüksek zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 7 Ocak 2013; 0:53:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

birincisi psp 3004 demişsin cihaz psp 2004 bu cihazın maksimum ederi 120-130 tl arası 280 tl ye sıfır psp3004 ler satılıyor yaptığın gerçekten çok büyük ayıp

Birincisi ben 3004 olarak aldım neyden dolayı 2004 olduğunu söylüyorsunuz?

İkincisi hafıza kartları toplamda 60 lira yapıyor. Koruyucular ile birlikte yanında 90 tl yapıyor. Ürünlerde hiçbir sorun yok. Yırtık ya da bozukluk gibi bunu çıkardığımızda zaten ürün 190 tlye geliyor.

Bugün sıfır olarak satılan PSPler bakırköyde 320 lira hem de hafıza kartsız kapsız. Onları kattığınızda rakamlar 400lere çıkıyor.

Aynı şekilde 2. el satılan pspler de 4 gb hafıza kartları ile birlikte 240-250 ye satılıyor isterseniz link verebilirim.

Ben insanları kandırmak gibi bir amaç edinmedim. İnternetten araştırdığım ve bu forumdan baktım kadarıyla ekstraları da katarak kendime göre bir fiyat belirledim. Artısı eskisi talip olan arkadaşla konuşulur.

Gerçekten hafıza kartları ve kaplar dahil 120 liraya bu ürünü satan biri olduğuna inanmıyorum kusura bakmayın.

• hocam cihaz 3000 serisi değil 2000 serisi dikkat edersen home tuşunun üzerinde home yazıyor 3000 serilerinde home yazmaz Playstation logosu var ayrıca 3000 serisi biraz daha bombeli 2000 serisi resimdde de görüldüğü gibi daha sert ve kaba hatlarsa sahip hadi onuda geçtim koruma kabının üzerinde bile 2000 yazıyor hadi onuda geçtim 1.5 yıl boyunca hiçmi araştırmadınız serisini inanılır gibi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 7 Ocak 2013; 0:59:55 >
  • quote:

hocam cihaz 3000 serisi değil 2000 serisi dikkat edersen home tuşunun üzerinde home yazıyor 3000 serilerinde home yazmaz Playstation logosu var hadi onuda geçtim koruma kabının üzerinde bile 2000 yazıyor hadi onuda geçtim 1.5 yıl boyunca hiçmi araştırmadınız serisini inanılır gibi değil

Bilmiyorum bana 3004 olarak geldi. Eminmisiniz 2004 olduğundan?

Hayır uğraşmadım zaten kırık olarak gelmişti internetten oyun inidirp oynadım sadece. Çok fazla üzerinde durmadım.Birkaç kez uzun yolculuklarda kullandım o kadar. Koruma kabını sonradan aldım bakırköyden bütün korumaların üzerinde 2000 yazıyordu.

Ama baktım şimdi dediğiniz doğru. Bana yanlış bilgi vermiş getiren arkadaş. Düzeltiyorum başlığı kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 7 Ocak 2013; 1:17:14 >

• 2000 serisi olduğu kesin ama 2004 olduğu konusunda birşey söyleyemem . bataryayı çıkartın batarya haznesinde serisi yazıyor 2001 ise amerikan ,2003 ise uzakdoğu 2004 ise avrupadır ama serisi 2000
  • Bu 2000 serisi dikkat ederseniz home yazıyor ayrıca hatları sert ve kaba arkasındaki PSP yazısını çevreleyen çizgilerde oldukça kalın

---------------------------------------------------------------------------------------------
    bu da 3000 serisi dikkat ederseniz home tuşunun olduğu yerde PS yazısı var ayrıca arka tarafındaki PSP yazısını çevreleyen çizgiler ince
    psp 3004 hem renk kalitesi hem de fiziksel yapısı olarak 2000 serisinden çok daha üst düzey o yüzden fiyat konusunda epey bi revize lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 7 Ocak 2013; 1:20:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu 2000 serisi dikkat ederseniz home yazıyor ayrıca hatları sert ve kaba arkasındaki PSP yazısını çevreleyen çizgilerde oldukça kalın

---------------------------------------------------------------------------------------------
    bu da 3000 serisi dikkat ederseniz home tuşunun olduğu yerde PS yazısı var ayrıca arka tarafındaki PSP yazısını çevreleyen çizgiler ince
    psp 3004 hem renk kalitesi hem de fiziksel yapısı olarak 2000 serisinden çok daha üst düzey o yüzden fiyat konusunda epey bi revize lazım

Evet ben de baktım internetten ne yazıkki dediğiniz doğru. Arkadaşıma aldırmıştım bana 3004 olduğuna dair bilgi vermişti. Hiç üstüne düşüp incelemedim de.

Özür dilerim tekrardan insanları kandırıyormuş gibi oldum. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

• rica ederim asıl duyarlılığınız ve kibar tavrınız için ben teşekkür ederim konuyu değiştirmeniz çok iyi oldu insanları yanlış yönlendirmemek adına doğru bir hareket ayrıca fİyatta da revize şart , piyasada ki psp 2000 lerin fiyatlarını inceleyip ona göre bir fiyat belirleyin bu fiyatla satılması olanaksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skullmonkeys -- 7 Ocak 2013; 1:45:28 >
  • quote:

rica ederim asıl duyarlılığınız ve kibar tavrınız için ben teşekkür ederim konuyu değiştirmeniz çok iyi oldu insanları yanlış yönlendirmemek adına doğru bir hareket ayrıca fİyatta da revize şart , piyasada ki psp 2000 lerin fiyatlarını inceleyip ona göre bir fiyat belirleyin bu fiyatla satılması olanaksız

Bakırköyde satış yapan birkaç mağazada 2.el 2004 pspler kılıf+8gb hafıza kartı ile birlikte 250 liraya satılıyor. Ben hard case ile birlikte bir adet 4 gb hafıza kartı daha veriyorum. İkisinin toplam fiyatı 20+15=35 lira Bu yüzden 280 yazmıştım. Fiyatı düşürdüm. Hepsini birlikte bu fiyatın altına satmayı düşünmüyorum şimdilik.

Yardımlarınız için teşekkürler.

• Fiyat güncel arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.