Şimdi Ara

satılık psp 2000 (slim) tamtakır set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SATILIK PSP 2000 GRİ 5.00M33-6 VERSİYONLU(KOPYA OYUN AÇAR)

CİHAZ TEMİZ ÖLÜ PİKSELİ YOK TERTEMIZ MNAKİNE HİÇBİ ARIZA YOKTUR
    CİHAZIN YANINDA Bİ SİYAH ORJINAL PSP KILIFI VE BİLEKLİĞİ VAR
    ORJINAL Bİ HAFTALIK HEPSİBURADADAN ALINMA 4GB MEMORY STİCK SONY(HALA ÖDÜYORUM)
    HAFIZA KARTI OYUN DOILLU ALTI OYUN VAR İÇİNDE VE 4 PROGRAM VAR.

BU TAM TAKIR SETA İSTEDİĞİM FİYAT 330 LİRA DÜŞÜNÜN TASININ BANA PM ATIN İYİ FORUMLAR . . .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSLiteKİNG -- 10 Nisan 2009; 22:50:50 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 350 320 arası ıstıyolar bu arkadasta kamerada var fıyat normal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McOrco -- 11 Nisan 2009; 10:10:38 >

420 LİRA......BEN KAC YAZMISIM 330 LİRA...İLANA DEVAM YORUMLAR İÇİNDE TESEKURLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DSLiteKİNG -- 10 Nisan 2009; 22:52:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 10 Nisan 2009; 22:04:09 >
    Alışveriş listem: * miller!!! * Lacrymatoire x 5 * Ghenç * Gerx_16 * maraton * comozor * Kerub * quix * morrigan2 * ea_wanted x 3 * KartalMhoo * Screammm * vanted * kadirt * kentaur * pLayer * Slang_1903 * KuraL_ * ereneren * emre00 * kinetik * Frostbite * seko2001 * MODDA * competition * mitrox * sedoman34 x 2 * portakal * haken * babadagi * Cry of Cyrus * VoodooRush * sakix * vincee * emre_239 * rEaDy_for_aCtion * selchuk_ x 2 * RapStarX * sercan05 * CaReTTa_99 * RED LORD CHE * chevix * ahmettokgoz * Spica * 2_zen * ardasarp * evo_4 * NoPRoBLeMtr * NoSt3am * thetrooper00 * lukesky * oztr * madd_maxx82 * mustang34 * can21 * kater1977 * rapsar * Özgür * Zebze * aemfiel * mehmetdinler * madman1 * abit * Xed * Cözüm Bilgisayar * bbb_2 * SyLaR25 * trulli * azelea * kepirlikerem * GOadvance * Loukas * ykenand *
  • mcorco ve atlas kardeşim teşekürler inşallah satabılırız çünkü sıkısık durumdayım

Orjinalden alıntı: DSLiteKİNG

mcorco ve atlas kardeşim teşekürler inşallah satabılırız çünkü sıkısık durumdayım

resim eklerseniz iyi olacağı kanatindeyim
    Alışveriş listem: * miller!!! * Lacrymatoire x 5 * Ghenç * Gerx_16 * maraton * comozor * Kerub * quix * morrigan2 * ea_wanted x 3 * KartalMhoo * Screammm * vanted * kadirt * kentaur * pLayer * Slang_1903 * KuraL_ * ereneren * emre00 * kinetik * Frostbite * seko2001 * MODDA * competition * mitrox * sedoman34 x 2 * portakal * haken * babadagi * Cry of Cyrus * VoodooRush * sakix * vincee * emre_239 * rEaDy_for_aCtion * selchuk_ x 2 * RapStarX * sercan05 * CaReTTa_99 * RED LORD CHE * chevix * ahmettokgoz * Spica * 2_zen * ardasarp * evo_4 * NoPRoBLeMtr * NoSt3am * thetrooper00 * lukesky * oztr * madd_maxx82 * mustang34 * can21 * kater1977 * rapsar * Özgür * Zebze * aemfiel * mehmetdinler * madman1 * abit * Xed * Cözüm Bilgisayar * bbb_2 * SyLaR25 * trulli * azelea * kepirlikerem * GOadvance * Loukas * ykenand *
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Ps3 Slim 160 gb temiz.
    12 yıl önce açıldı
    [SATILIK] Playstation 4 Slim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya ekleyecem eve geçim yarın çekip eklicem isteyene mailde atarm

61 kişilik referans listemiz: RooTCrew -poulkilly - apish - dbaggio - espana(psp ve xbox360 kol) - wotn - cappadonna - [uA]Gokhius - Larkyn - yaSiN_AMD - SkiNNy - dampir -erkan44 - bogac05 - MrBlack(2 adet) - Tamer_10 -[C_a_N_e_R] - tetragonidzein - uqurarcn - cursive - kaanim - mta_taha - garuda - GoldenDragon - the c0smic - gotte2bache - NiGhT_W@Lk£r - sensible13 -furkito - serbay_ozturk - gctuzak - fox-mete(2 adet) - prodigy0(ps2) - A-Drive (LG 42 plazma) - muratkan(Philips 5980 HDMI Divx Player) - Tanman(Asus A3N notebook) - Lacrymatoire(xbox)2adet-KaZAaRa(HDMI Kablo)-ridvan1903(20gb xbox360 hdd)-cathedral(ps3-40gb)-nonatri (xboxDVD)-innocent_child(ps3 oyun cod4)-Pmanager-Sivridis- efsane_soldier(ps3 oyun)-magborat-oguz__ (ps3 oyun)-elcompany-SiemensMania-punto(tablet pc)-alig48(ipod touch4g)-erkanuygur(WD player Live)-GürkaN 18(SAMSUNG GALAXY S3)-Hür-Khan(WD player Live)-DarkSalvation(saat)turgutkantar(ipad mini)------KARO-----(mi band)-serkanertekin(2adet ayakkabı)&gt;
  • kamerayı cıkardım setten satışa devam yenı fıyat 330 lira

• evet kamera varken öle demiştin bende cıkardım yine isteyen olursa kameralıda verırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-o-x-o-x -- 11 Nisan 2009; 12:31:32 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.