Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık PSN: Spec ops-line, Batman Arkham city, mass effect2 Satın Al 11 Kasım 2012 14:24 1 1 Satılık PSN: Spec ops-line, Batman Arkham city, mass effect2 Arkadaslar psn hesaplarımı satıyorum: 1.hesap: 40tl Max payne 3 2.hesap: 55tl Batman arkham city bundle Spec ops: the line 3.hesap :20tl Mass effect 2 4.hesap :10 tl Uncharted 3 online pass (Oyun değildir sadece multiplayer oynamak için gereken şifre içerir) Ayrica Batman arkham asylum(kutulu): 25tl Pm'lerinizi bekliyorum. Bir cok kisiyle kardeslik kurdum. 2.el alim satimi yaptim. Referans ve mesaj sayisi icin pek uğrasan biri degilim ama isterseniz alışveriş yaptıgım kisilere yönlendirebilirim. Zaten Kayıt tarihimden de eski olduğumu anlayabilirsiniz. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kutulu Call of Duty İnfinite Warfare Alınık God of War (Çift Hak) Satılık PSN: Titanfall2, Rise of The Tomb Raider, Final Fantasy X/X2HD referans