Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Psn Hesaplar ( Pes20 ve Pes19 hesaplar) Satın Al 18 Ağustos 2025 17:33 1 1 Satılık Psn Hesaplar ( Pes20 ve Pes19 hesaplar) ### Hesap 1- Pes20- Pes21 lite ( ücretsiz sürüm) - Ratchet Clank- Tom Clancy's rainbow six siege- Astro bot Rescue mission- Subnatica- Abzu- Enter the gungeon- Moss- Paper Beast- Rez infinite- the Witness- ThumperTR psnTüm haklar : 1500 tl### Hesap 2- Pes20- Pes21 lite ( ücretsiz sürüm) - Nfs Payback- The Crew 2- Nba2k20- Borderlands the handsome editionTr psnTüm haklar: 1500 tl ### Hesap 3 - Pes19- WRC 5TR psnTüm haklar : 1000 tl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Denizli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Psn Hesaplar ( Pes20 ve Pes19 hesaplar) Satılık Psn Hesaplar Satılık Psn Hesaplar Satılık Psn Hesaplar ( Ps5 Pri )