Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] SATILIK PS5 DIGITAL EDITION KUTULU TEKNOSA FATURALI Satın Al 11 Temmuz 2023 01:44 1 1 [SATILDI] SATILIK PS5 DIGITAL EDITION KUTULU TEKNOSA FATURALI Merhabalar,-Cihazım dijital sürümdür. -Tek kol. -28 Nisan 2021 Teknosa faturalı. Cihazın garanti süresi 2 ay önce doldu.-İlk sahibiyim.-Kozmetik ve çalışma bakımından herhangi bir sorunu yok. Yarın detaylı fotoğraflarını ekleyeceğim.-Kutusu ve faturası duruyor.-Yurt dışına yerleşeceğimden ötürü satıyorum. Normalde severek kullandığım bir cihaz.-Tercihim evimde kontrol ederek almanızdır. İstanbul Beylikdüzü'ndeyim. Şehir dışından talip olan arkadaşlara havale sonrası kargo yapabilirim ama belirttiğim gibi öncelik elden teslim.-Fiyat olarak 14.000 TL düşünüyorum.İlgilenen arkadaşlar PM den ulaşabilir. Elimden geldiğince hızlı dönüş sağlıyorum. İlanın altına gereksiz yorum bırakmayalım rica ediyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 14000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HUMBLE BUNDLE ARALIK OYUNLARI [SATILDI] SATILIK HUMBLE BUNDLE KEYLERİ [SATILDI] SATILIK PS5 DIGITAL EDITION KUTULU TEKNOSA FATURALI SATILIK KUTULU PS4 ÇİFT KOL + 3 OYUN (İNDİRİM)
Sahibinden aracılığıyla satılmıştır. İlgilenenlere teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK HUMBLE BUNDLE ARALIK OYUNLARI [SATILDI] SATILIK HUMBLE BUNDLE KEYLERİ [SATILDI] SATILIK PS5 DIGITAL EDITION KUTULU TEKNOSA FATURALI SATILIK KUTULU PS4 ÇİFT KOL + 3 OYUN (İNDİRİM)