Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık PS4 V1 KAMERA ve Stant Satın Al 8 Kasım 2019 22:14 1 1 Satılık PS4 V1 KAMERA ve Stant Arkadaşlar playstationımı sattığım için elimde v1 kamera ve standı kaldı. 1 kez yayın yapmak için kullandım o kadar. Televizyon ya da monitör için sabitleme aparatı/standı da bulunmaktadır. Pazarlık yok. Eskişehirden elden teslim, diğer illere kargo yapabilirim. Referansı benden fazla olan ve güvenilir arkadaşlara önce kargo sonra ödeme yapabilirim.Onun dışında önce ödeme sonra kargo yapıyorum. Fotoğraf koymama gerek yok diye düşündüm standart v1 model. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] ALINIK CYBERPUNK 2077 yada STEAM BAKİYE ALINIK B450M ANAKART ALINIK RYZEN 5 2600/2600x Satılık PS4 V1 KAMERA ve Stant