Şimdi Ara

[SATILDI] [ SATILIK ] Arızalı PS4 Pro 1 TB cuh7116b FW v9.00 / Uygun fiyata / ilk gelen alır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [ SATILIK ] Arızalı PS4 Pro 1 TB cuh7116b FW v9.00 / Uygun fiyata / ilk gelen alır.

Satılık Arızalı ps4 pro 1 tb. Fiyat 2000TL Son fiyat (Sadece ps4 power sup bu fiyata)

Konsolun rutin temizliğini yaparken arızalandı. Konsolun kozmetik kusuru yoktur. Power suply, 1tb 2.5" Hdd, Cd sürücü, Kasa vs sağlamdır

İşlemci soğutucu bloğunu fazla sıkmamdan dolayı işlemci zedelendi diye tahmin ediyorum. Mevcut durumda 3 defa bip sesi çıkarıp kapanmaktadır. Boot etmiyor.

Parça parça satıp kar etmek isteyenler için idealdir. Yada işlemcisini değiştirebilecek olan 9.00 firmware li konsol kazanır.

Yazılım versiyonu 9.00 yani kırılan modeldir.

[SATILDI] [ SATILIK ] Arızalı PS4 Pro 1 TB cuh7116b FW v9.00 / Uygun fiyata / ilk gelen alır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Muğla Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Mesaj attım.

• İstek üzerine fotoğrafları eklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinbux -- 13 Ekim 2023; 19:16:36 >
  • hocam satılmadıysa almak istiyorum havale sonrası kargo ile

• Satılmadı duruyor halen. Pm ile tel attım irtibata geçebilsiniz

• iletişime geçildi ücret havale edildi kargo bekleniyor elime ulaşınca kendisine referans olacağım.

• tarafımca alınmış referans isteği yanıtlanmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.