Şimdi Ara

SATILIK PS3 SLIM 120 GB 3.55 FWLİ + 6 ADET ORJİNAL OYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 08.12.09 tarihinde alınmıştır cihaz. Garantisi bittimi bitmedimi bilmiyorum tam emin değilim. Eurosa garantisi altındaydı..

Alındığından beri evde yatıyor makine.

Abartısız sölüyorum 3. senesinde bende olan cihazda sadece mgs4 + godofwar 3 + uncharted 2 + killzone 3 tamamiyle bitirilmiştir.

İçinde yüklü olupda bitiremedigim infaomus 2 ve uncharted 3 tür. Hala bitiremedim o oyunları. Yoğun iş temposundan ve iki iş birden koşturduğum için.

Cihazda kozmetik olarak hiç bir sorun yoktur. Hala sıfır gibi duruyor cihaz. Kutusu faturası falanı da duruyor.

Ben Bu cihazı internet cafe için almıştım hatta iki tane almıştım iki tane makineye ruhsat vermedikleri için eve koydum. Evdeki makineyi satmak hiç aklıma gelmedi halada gelmiyor

ama S3 alacağım içn satmak istiyorum. Yanında 6 adet orjinal oyun vericegim.

Artı içinde yüklü uncharted 3 infaomus 2 ve fight night champion bulunmaktadır.

Yanındaki orjinal oyunlar ise Fifa 09 + Fifa 10 + South Africa 2010 + Pes 2009 + Smack Down Vs Raw 2010 + Uncharted 2

Oyunlarda da hiç bi sıkıntı yoktur sorunsuzdurlar. Bazıları sıfır gibidir hatta.

Fiyat 600 Tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.