Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Arkadaşlar hepsi sorunsuz PAL kutuludur. GTX 580 ekran kartı alacağımdan dolayı satıyorum. ufc 2010 : 40 TL resistance 2 : 35 TL resident evil 5 : 40 TL killzone 2 : 35 TL bioshock 2 : 45 TL dante inferno : 40 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - SBC Mertens - SBC Allan Satılık Fifa 20 Sağlam kadrolu 400 TL Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - Tots Mahrez - Tots Dybala - Tots Aouar Epic Games Hesap - Borderlands 3
quote:Orijinalden alıntı: supermanTr gzl fiyatlar hayirli satişlar Teşekkür ederim.. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - SBC Mertens - SBC Allan Satılık Fifa 20 Sağlam kadrolu 400 TL Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - Tots Mahrez - Tots Dybala - Tots Aouar Epic Games Hesap - Borderlands 3
burda ki bazı oyunlar ankara dost dnr bimeks teknosa electroworld de 49 lira sıfırı.. örnek bioshock 2
"güzel fiyat" diyen zihniyet ya hiç ps3 oyunu görmemiş ya da fiyatlardan haberi yoktur ; ben killzone 2'yi 25tl'den almıştım 1 ay evvel.
quote:Orijinalden alıntı: GriDinamit "güzel fiyat" diyen zihniyet ya hiç ps3 oyunu görmemiş ya da fiyatlardan haberi yoktur ; ben killzone 2'yi 25tl'den almıştım 1 ay evvel. 15 - 20 liraya hala mevcut.
Satılmazsa sorun olmaz arşiv dolabımda bekletirim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - SBC Mertens - SBC Allan Satılık Fifa 20 Sağlam kadrolu 400 TL Satılık Fifa 20 Tots Ramos - Tots Martinez - Tots Mahrez - Tots Dybala - Tots Aouar Epic Games Hesap - Borderlands 3