Şimdi Ara

[Satılık] PS3 Kırılabilir Model - Playstation 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Selamlar,

Artık ihtiyaç duymadığımdan ve kullanmadığımdan aksesuar ve içerik olarak eksiksiz kondisyonda olan PS3 cihazımı satıyorum. Ürün Fat/Piano Black (parlak siyah şişman) tipte CECHLx model numaralı üründür. Bu ürünün en büyük avantajları hem kırılabilmesi (tüm içeriğin ücretsiz hale getirilmesi) hem de cihazın içerisindeki bileşenlerin yapıları itibari ile bir müddet sonra Sarı/Kırmızı ışık vererek cihazın atıl noktaya ulaşma ihtimalinin en zayıf olduğu model olmasıdır.

Alırken de bu avantajlar gözetilerek itina ile araştırılarak alınmıştır. Cihaz en uzun devamlı olarak 5-6 saat kullanılmış, bunun dışında toplamda takribi 500-550 saat ancak kullanılmıştır. Tertemiz ve diğer cihazlara göre gerçekten avantajlı bir cihaz alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Cihazın orjinali 80GB 5200 rpm mekanik disk ile gelmektedir. Ancak ben bu rom belleği 320GB 7200 rpm samsung marka bir başka mekanik disk ile değiştirdim. Dolayısıyla cihazda hafıza ve yetersiz disk alanı gibi sorunları yaşamayacak, yeterince oyunu doyasıya oynayabileceksiniz. Bunun yanı sıra mekanik diskin daha devirli olması sebebi ile veri okuma ve yazma hızlarında artış yani daha yüksek performans elde edeceksiniz.

Ayrıca cihazla birlikte bir adet ekstra DS3 Orjinal Sony Gamepad ilave olarak veriyorum. Her iki gamepad de temiz ve hiçbir kusuru bulunmayan ürünlerdir.

Bununla birlikte cihaza tanımlı PSN Store'dan kardeşlik hesaplar mevcut. Bu hesapların içeriğinde hazırda orjinal olarak kullanabileceğiniz oyunlar;

- Crysis
    - Crysis 2
    - Bulletstorm
    - inFamous
    - LittleBigPlanet
    - Driver San Francisco

Son olarak cihazın yanında HDMI 1.4b (gelişmiş HDMI 3D destekli) 1,5 metre Phillips marka altın uçlu özel kablo verilecektir.

Faturası, kutusu ve tüm içeriği eksiksiz bir üründür. Garantisi bitmiştir. Alan kişinin keyifle kullanabileceği harika bir cihaz.

[Satılık] PS3 Kırılabilir Model - Playstation 3  [Satılık] PS3 Kırılabilir Model - Playstation 3  [Satılık] PS3 Kırılabilir Model - Playstation 3

Fiyat - Satıldı

Satış
    - Tüm alternatif aracı hizmet siteleri (sanalpazar vs) komisyon tutarının alıcı tarafından ödenmesi ile kullanılabilir. Bunun dışında sadece havale/eft opsiyonu ile satış gerçekleşir.
    - Alışverişimizde ilk olarak para gönderilir, takribi 24 saat içerisinde ürün alıcı ödemeli olarak Yurt İçi kargo firması ile kargolanır.
    - Alıcının yanlış kargo adresi vermesi, alıcının kargoyu zamanında almaması ve ürünün göndericiye iadesi sonucunda para iadesi yapılmaz.
    - Farklı bir kargo firması tercih ediliyor ise ürünün kargolanması için hedeflenen 24 saatlik süre 48 saate ulaşabilir.

Not: Güven konusunda tereddütü olanlar referanslarıma bakabilirler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beybifeys -- 12 Haziran 2015; 16:26:21 >

• Herkesin ilgisine teşekkür ederim. Cihaz @heady isimli üyeye satılmıştır. Kendisine güzel günlerde keyifle kullanmasını temenni ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.