Şimdi Ara

[SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet)
    Merhaba Arkadaşlar,

    Kendi PS3'üm İçin Bir Sene Önce Yedek Olarak Arkadaşımdan Aldığım 2 Adet PS3 Kolunu PS3'ümü Yılda 2/3 Kere Kullanmamdan Dolayı Kullanmadığımdan Dolayı (Gelen Bütçe İle Farklı Ürünler Alacağım) Satma Kararı Aldım. Evimdeki Bana Gerekmeyen Ürünleri Satma Kararı Aldım Kısaca.

    Aşağıdaki Güncellemlerden Sonra Fiyat Olarak Pazarlıksız İkisine XXXTL İstemekteyim. Aşağısı Olmayacaktır. Bu Kadar Uğraştan Sonra Pazarlık İçin Yada Ürünle İlgili Soru Sormak İçin Yazmayınız :) Tüm Devre Aşağıdaki Fotolarda Mevcut.

    Güncelleme 1: En Çok Gelen Soru "Devre Kartı" İle Geldi. Henüz İçini Açmaya Vaktim Olmadı. Hazır İçini Açacakken O Süngeri Olmayan Joyistik'in Siparişini Verip Sonrasında Değiştirip Fiyatını Güncelleyeceğim. İç ve Dış Fotolarını Tekrar Yükleyeceğim. O Güne Kadar Satışı Erteliyorum.

    Güncelleme 2: Joistikler Geldi. Değişimini Yaptım. Board'lar Alkolle Temizlendi ve Diğer Parçalarda Tamamen Yıkandı. Yani İçi/Dışı Tertemiz Cihazlar. İki Kolda GTA5'te 5DK'lık Test Edildi. Bir Problem Yok. Ben Bu Ürünü Satın Aldığımda Bu Kadar Soruyla Karşılaşmamıştım Arkadaş :) Bu Kadar Uğraştan Sonra Kesinlikle Pazarlık Olmayacaktır. Daha Uygun Satanlar Varsa Onlardan Tedarik Edebilirsiniz. Ürünlerin Yanında İlk Orjinal Joyistikleri Hariç 2 Tane Daha Yedek Vereceğim. Nolur Nolmaz...

    Güncelleme 1'deki İlk Fotolar
    [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet)

    Güncelleme 2'deki İlk Fotolar
    [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet) [SATILDI] PS3 Dualshock 3 Wireless Controller (2 Adet)

    Bu İlan Her Türlü Yoruma Açık. İyi/Kötü Yorumlarla Saldırabilirsiniz :) En Azından İçimi Döker Rahatlarım.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • P.M
  • tarafımdan alınmıştır, teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.