Şimdi Ara

satılık PS3 320GB 4.30v+move+camera=650TL İZMİR elden teslim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps3 4.30v içinde 10 adet oyun yüklü 1 adet'te orijinal move starter oyunu

320GB slim versiyonudur.PS3+move+camera+1ds3 kol+1orijinal oyun+10yüklü oyun

Sadece İzmir elden teslim

650TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrOnur -- 5 Mayıs 2013; 22:11:07 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• arkadaşla anlaştık yarın görüşüp alışverişi yapacagız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzey19 -- 30 Nisan 2013; 0:46:03 >
  • Satışa devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar 1 haftadır eleman kargoyu gönderecek yok abi dersanem var hafta sonu yollayım yok şöyle yok böyle dedi tamam dedim bugun de abim elden sat dedi diye vaz geçti dikkat edin ürün almadan para vs vermeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzey19

arkadaşlar 1 haftadır eleman kargoyu gönderecek yok abi dersanem var hafta sonu yollayım yok şöyle yok böyle dedi tamam dedim bugun de abim elden sat dedi diye vaz geçti dikkat edin ürün almadan para vs vermeyin

referansı olmayan birinden, önce para sonra ürün şeklinde alışveriş yapanın aklından şüphe ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: freegamezone

quote:

arkadaşlar 1 haftadır eleman kargoyu gönderecek yok abi dersanem var hafta sonu yollayım yok şöyle yok böyle dedi tamam dedim bugun de abim elden sat dedi diye vaz geçti dikkat edin ürün almadan para vs vermeyin

referansı olmayan birinden, önce para sonra ürün şeklinde alışveriş yapanın aklından şüphe ederim

dostum ben para yollamadım zaten ona göre arkadaşlarda dikkat etsin diye yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freegamezone

quote:

dostum ben para yollamadım zaten ona göre arkadaşlarda dikkat etsin diye yazdım

Hocam haklısınız o yüzden zaten elden teslim diyorum ya hem alıcı hem satıcı güvende

Ama gerçektende abime kargoya vermesi için ps3 ü verdim oda dedi senin hiçbir güvencen yok diye referansı var diyorum pek anlamaz internetten o yüzden kabul etmedi

Size sonuna kadar hak veriyorum zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.