Şimdi Ara

Satılık PS2 Silver Slimline Fiyat Düştü!!! Alınık TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından gelme hiç kullanılmamış,chipsiz,2 yıl yurt dışı garantili kutusunda tek kollu ps2 silver slimline

Temsili resim:
     Satılık PS2 Silver Slimline Fiyat Düştü!!! Alınık TV

Fiyat: 280 (ankara ve eskişehir elden teslim)
    ------------------------------------------------------

eskişehirden alınık televizyon. tekliflerinizi pm atınız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam alet güzel olabilirde 280 buna versek bide chip takılcak 100 ytl fiyat çoşuo haliyle güzel bi makinen var ama ekonomik değil teklif
  • 100 mü??? ankarada maltepe pazarı taraflarında 30-40 ytl arasında chip takılıyormuş. şuan eskişehirdeyim, dün burda chip fiyatını sordum 60ytl dediler. yani 100ytl biraz abartı

• piyasada 350-380 milyon olan ve hiç kullanılmamış bi alet için çok pahalı değil aslında.
    not: belki de ben 380 milyona aldığım için bu ilanı iyi bir fırsat olarak görüyorumdur.
    binotdaha: pixkull, 280 milyon çok ta cazip olmayabilir belki satılır ama 250nin altında olmayacağı kesin. gümüş rengini de şu an türkiyede bulmak zor sonuçta.
    sonnot: 30 milyona da çip var fakat gazetelerde falan okuduğumuz "play station slimler yanıyormuş" haberleri bu ucuz çipler yüzünden oluyor. 70 dolarlık bir çiple hertürlü dvd filmi de izlersin, her oyunu da sorunsuz oynarsın ve aletin güvende olur.
    ensonedit: çip olayına biraz karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanSebzesever -- 23 Ekim 2005, 16:57:48 >
  • 250? bu biraz ölücülük olur gibi geldi bana... yani alet kutusunda ve hiç kullanılmamış.. almayı düşünen sıfırına 350ytl vereceği yerde 70ytl kadar daha ucuz bir fiyata alabilir. bu da hiç fena bir fiyat değil bence bu arada chip olayına da katılıyorum. sonuçta her üründe olduğu gibi chiplerde de kalite farkı vardır. birde silver slim bulmak biraz zor KaptanSebzesever arkadaşımızın dediği gibi. yine de almayı düşünen arkadaşlarımız ile ufak bir pazarlık yapılabilir

birde dijital fotoğraf makinesi ile takas düşünebilirim.tekliflerinizi PM yolu ile gönderebilirsiniz. (ankara veya eskişehir)

• hocam pm mesaj atamadım bi bozukluk var sanırım.msn verirsen konuşabiliriz ben ankarada elden almayı düşünüyorum
  • ______________________________

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.