Şimdi Ara

satılık ps vita garantili oyunlu 250 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 gb artı 4 gb hafıza kartı kilzone+ uncharted +cal of duty black ops +rush artı 8 tane psnstore oyunu tamamen çiziksiz tertemiz 1004 model vita satılıktır.3g li wifi li modeldir.referanslarım güvenilirliğimin kanıtıdır.ölücü vatandaşlar lütfen almaya kalkmasın isteyen arkadaş belli olur her malın bir sahibi olur nasibse olur.bu fiyata cihaz bulunmaz aydın ili yada yakın ilden gelenler gelip bakabilirler yoksa gerek yok ben tok satıcıyım olursa olur olmazsa olmaz en ufak sorun olursa geri gönderilsin kargoları ben karşılarım.yoksa gidin dışarıdan sizin bütçenize uygun olan cihazları alın. bakmaya gelen arkadaşlara çay kahve hizmetimiz mümkünse gezdirilmesi sağlanacaktır :)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilal000009 -- 27 Ocak 2016; 10:07:14 >

• Oyunlar kutulu mu?
  • evet
  • pm
  • Tehlikeli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tehlikeli diyen vatandaş ürün elimde gel gör biliyorsankonuş bilmiyorsan sus ihtiyacım yok ürüne ihtiyacı olan alsın diye ilan açıyorum daha uygun fiyata olan cihazlara yönel referansım belli başka yerde ölücülük yap
  • bilal000009 B kullanıcısına yanıt
    hocam, Call of Duty : Black Ops Declassified ve Killzone : Mercenary oyunlarını arıyorum da sizdekiler kutulu galiba onları ayrı olarak satmayı düşünürmünüz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ölücüyüm ama bu ilanın riskli olduğu gerçeğini değiştirmez artı cihazı istesem sana pm atardım, ilan her türlü yoruma açıktır yazıyor buda benim yorumum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.