Şimdi Ara

Satılık PS Vita 3G-Wifi The Walking Dead Bundle + AC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'dan bu yaz aldığım PS Vita'yı satmaya karar verdim. Konsolun yanında Telltale'in yaptığı The Walking Dead oyununu ve Assassin's Creed: Liberation'ı hediye edeceğim. Assassin's Creed: Liberation'ın Türkiye satış fiyatı 150TL'dir, The Walking Dead'!de 50TL civarı bir ücrete tabiidir. Kısaca sadece oyunları almak isteseniz 200TL ödemeniz gerekiyor. Oyunlarla birlikte bir de taşıma çantasını göndereceğim. Konsolu en fazla 3-4 kere açmışımdır. Sıfırdan farksızdır. 3G'sini hiç kullanmadım. Kullanmak istiyorsanız Türkiye için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Gümrükten muaf olduğu için ise onunla ilgili herhangi ekstra bir işlem uygulamanıza gerek yok.

Konsol şu an için ilgi çekici olmasa da önümüzde ki dönemde çok daha revaçta olacaktır. Playstation 4 ile tam bir entegrasyon içinde. Gerek Gaika sistemi olsun gerekse ikinci ekran olarak kullanılması gibi. İlerleyen dönemde PS4 oyunlarının büyük bir kısmında Vita için ekstra uygulamalar görürseniz şaşırmayın. Bittabi PS Vita'nın önemi de buna endeksle hızla artacaktır.

Sanırım şu an ilana fotoğraf eklemede sıkıntı var. Konsolun resimlerine aşağıda ki linkten ulaşmanız mümkündür:

http://j1311.hizliresim.com/1h/v/uxx21.jpg

http://www.upmatik.com/mht/L8T4Y.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarman42 -- 27 Kasım 2013; 17:26:49 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam kusura bakmayın ama fiyat yazmıyormu ben mi göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doner.abdullah D kullanıcısına yanıt
    500 liraya veriyorum

• zor fiyat iyi satışlar
  • Dostum 3 sefer elime almışımdır kutusunda duruyo daha kıyamadım ki oyunların da ederi var.

• Yanlis anlamayin hocam da fiyat cok fazla , ps vitanın piyasası su anda 350 civarında oyunlarla birlikte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 30 Kasım 2013; 2:37:53 >
  • Abicim yanlışın var 525 gördüm en düşük o da ikinci el.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.