Şimdi Ara

SATILIK PS 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 SATILIK PS 4
    silinebilir
    Fiyat : 1100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 30 Ocak 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasurenai -- 29 Ocak 2015; 11:17:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hare Hare Yukai

ürün satılmıştır.

teşekkürler hare hare yukai .)
  • quote:

silinebilir

ben bu arkadaşla anlaştım ürünü aldım dedim ne hikmetse aşağıdaki açıklamalara da bakın teşekkürleşitkde akşam bana gelip satacaktı,ne hikmetse 5dk geçmedi abi senden önceki ile konuştuk ürünü ona veriyim öğrenci sevindireyim diye msj attı mskları da yazarım size bu etikmidir? ben anlaştım tlf da da konuştum ve ürünü aldım dedim oda sattım dedi hani işte olmasa getirse parası hazır alacam,şimi tabir caizse yan çiziyor ve ben suçluymuşum ben kötüymüşüm yorumu size bırakıyorum
  • quote:

silinebilir

ben bu arkadaşla anlaştım rürünü pazralıksız aldım üstelik bu şahıs benim semtimde oturuyor kargo masrafıda düşmeyecek ama bana msj atmış demişki? abi senden önceki ile anlaşamamıştım senden sonra aradım anlaştık böyle bi ticaret varmı? ben anlaştım akşam gelip satacaktı soruyorum ne değişti? bana böyle esnaflık olmaz olsun diyor aynısı kendisine yapılsa ne tepki verirdi merak ediyorum?
    ben tek 1 ağır söz söyledim laf ağızdan çıkar
    ben kendisine güvenip bekleyen müşterimi aradım oda akşam gelip ps4 alacak...
    şuan elimd eps4 yok ve arkadaş tlf açmıyor msj larda da satmayacağını belirtiyor...
    beni 3kuruş için bakırköydeki komşu esnafını sattıysa yazıklar olsun... diyorum başkada bişey demiyorum
    dediği rakamdan pazralıksız aldım anlaştım akşam hala gelirse alıcam diyorum.
    benden önceki anlaşamamış ben anlaşmışım almışım parasını bile hazır etmişim
    sizce kimin yaptığı etik kimin yaptığı değil?
    yorumu siz sevgili üyelere bırkaıyorum

• yukarıda söyledikleri dogrudur. ona sattıgımı onayladıktan sonra baskasıyla anlastım. urun benim oldugu icin istedigime satarım. tehdit ediyordu mesajlarda. surekli bir hakaret halinde konusuyor. sırf bu tavırları yuzunden iyi ki satmamısım diyorum.

• Tehdit etmedim anlaştık adını koyduk dedim bizde laf ağızdan çıkar dedim mesajlarında yan çizdim diye itiraf etmedinmi bilader 3kuruş için sattın bunu söyledim Gücüne mi gitti madem Gücüne gitti niye yan çizdim dedin iş hayatı malum yazan da sensin , esnafım komşuyuz yazdım anlaştık yaptığın ayıp yazdım bumu tehdit ? Müşterime ne cvp vercem diyorum numarasını ver arıyım diyorsun tlf açmaya cesaretin yok ? 3 Kuruş için adam sat böyle esnafık olmaz olsun yaz iyiki satmamışım yaz
    Okuyan kimin ayarsız kimin yan çizdiğini Görsün Buda sana ticaret dersi olsun
    Ha bana oldu 3kuruş için adam satan insan bugün başkasına ps4 ü satar yarın kime neyini satar diye Merak etmem artık güzel bi ders oldu bana satıcı komşu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit 1000 liraya elden alirim, saygilar..

• Hare Hare Yukai Sare Sare Mekei Hayde Yooo Mestoooo
  • quote:

yukarıda söyledikleri dogrudur. ona sattıgımı onayladıktan sonra baskasıyla anlastım. urun benim oldugu icin istedigime satarım. tehdit ediyordu mesajlarda. surekli bir hakaret halinde konusuyor. sırf bu tavırları yuzunden iyi ki satmamısım diyorum.

bana önce dedinki senden önce bi öğrenciyle konuştum öğrencidir ona vereyim gariptir dedin
    sonraki mesajlarında ben yan çizdim yazdın,sonraki mesajında senden sonra başkası ile konuştum ona satıcam dedin, ben benle anlaştığını vurgulayınca konuşçam arkadaş ile döncem abi dedin
    en son aradığında 1150den başkasına verdim dedin?
    kardeşim sen insanmısın? yanar döner meyva tabağımısın?
    bana desenki abi 1150 veren var ona satıcam belki 1150 ben vericem onuda demiyorsun ütüne birde yok beni tehdit etti yok ağır konuştu? tutarsızlık diz boyu birde ben suçluyum,intikam alıyormuşun pardonda neyin intikamı? ürünü anlaşan ben alcak olan ben yan çizen ,çamura yatan sen,50tl için adam satan sen, alan arkadaşa acıyorum şuan, o üründen hayır gelmez diyim sana

sana son cevabım 50 tl için bu kadar strese değdimi,benden en ağır ithamları duydun,o kadar şey yazdım mesaj olarak burdan ilanına da yazdım , şuan okuyanlar senin nasıl bi ticaret ahlakın olduğunu öğrendiler, varsa bi imajın varsa tabi yok yere zedelendi karizman varsa yok yere çizildi 50 tl için değermiydi?2006 dan beri forum üyesiyim diyorsun,1 yıllık üyeyim benden bu kadar eleştiri aldığına değdimi? bu kadar basitmi adam satmak bu kadar basitmi lafını ezmek yada yemek, tükürdüğünü yalamak 50 tl için değermiydi? bence değmezdi ...

sana son sözüm benim ticaretim farklı kardeşim, benim ticaretimde kaypaklığa yer yok, anlaştıysak olay bitmiştir. ucuza alabilirim, ucuzda satabilirim ama ben kimseyi dolandırmadım kimseyi boynu bükük ezik büzük yollamadım Allah razı olsun diyenimde var beddua edenimde ama haram yemedim kul hakkına girmedim ... tavisyem benden iyisi ol dahada sözünü yeme tükürüdğünü yalama herşey para değil...

• yanar döner meyve tabağı mı levent hoca kopardın bizi yaa

• Oyunlari almassak ne olur son ciddi aliciym

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.