Şimdi Ara

Satılık PS 3 (Bir kere alın bir daha başka birşeye para vermeyin.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle söyleyeyim (daha sonra sıkıntı olmaması için) herhangi bir şeyi tek tek veya parça parça satmayı düşünmüyorum.

Takas düşünmüyorum
    Fiyatta herhangi bir indirimde düşünmüyorum çünkü fiyatının gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum.

Beyaz renk 320 GB slim kasa 4.40. En son güncellemesi yapılmıştır. Hiçbir şekilde kırdırma işlemi olmamıştır. Garantisinin devam edip etmediğinden tam emin değilim, garanti belgelerini evde aramadım ama isteyen olursa bulup fotoğrafınıda koyabilirim.
    Ürünün üzerinde çizik bile yok, hiçbir tamir görmedi. İnanın 0 alıp kutusunu açtığınız cihazdan hiçbir farkı yok. Kutusu mevcut, ürünü göndermedende zaten ürünün son halinin resmini çekip alıcıya göndereceğim. Kargo ücreti alan arkadaşa aittir.

Resimlerde de gördüğünüz gibi, ürünü aldıktan sonra herhangi bir oyun alma gibi bir ihtiyacınız olmayacak. Sadece futbol oyunlarından mevcut değil, çok çok bi onu alırsınız.

Slim Beyaz Kasa 320 GB Play Station 3,
    2 adet Orjinal ps3 oyun kolu,
    1 adet kablolu yan sanayi ps3 oyun kolu,
    1 adet Gran Turismo 5 Prologue Oyunu,
    1 adet Batman Arkham Asylum ( Game Of The Year Edition) Oyunu,
    1 adet Max Payne 3 Oyunu,
    1 adet Uncharted 1 ve Uncharted 2 Oyunu (Dual Pack Kutulu),
    1 adet Hitman Absolution Oyunu,
    1 adet Farcry 3 Oyunu,

Bunların dışında ;

1 adet Resident Evil Retribution 3D BluRay film,
    1 adet Amerikan Sapığı BluRay film,
    1 adet In The Electric Mist BluRay film,
    1 adet Rezarvuar Köpekleri BluRay film,
    1 adet The Code BluRay film,

olarak satmayı düşünüyorum.

NOT : Hitman ve Farcry 3 oyunlarında 3er adet online kod mevcuttur ve kullanılmamıştır.
    NOT2 : Oyunlarda kılcal, damarcal, mikro cinsinden bile cizik bulunmamaktadır.
    NOT3 : Filmlerin fotoğraflarını koymadım, isteyen olursa onların fotoğraflarınıda koyabilirim.

Arkadaşlar ürünlerin satışını sanalpazar.com , gittigidiyor.com, sahibinden.com gibi sitelerden yapabiliriz ama tabiki bu sitelerin komisyon aldığını unutmadan.

Yukarıda yazdığım komple set için oyunlar filmler dahil istediğim ücret ;

[size=5]1200 liradır.

Satılık PS 3 (Bir kere alın bir daha başka birşeye para vermeyin.) Satılık PS 3 (Bir kere alın bir daha başka birşeye para vermeyin.) Satılık PS 3 (Bir kere alın bir daha başka birşeye para vermeyin.)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ilan günceldir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.